Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 30 Mayıs 2021 #1 Merhaba, bu konudaki kodları denedim ancak olmadı. GIF'in boyutundan kaynaklı oluyor olabilir mi? Yoksa yeni kod mu lazım? @Ellie Williams Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Merhaba, bu konudaki kodları denedim ancak olmadı. GIF'in boyutundan kaynaklı oluyor olabilir mi? Yoksa yeni kod mu lazım? @Ellie Williams
Çözüm Ellie Williams 30 Mayıs 2021 Evet, GIF'ten kaynaklı. Yüklenen GIF'lerin en az 506 piksel genişliğinde olması gerekiyor, yoksa boşluklar oluşuyor. Düzenleyip geri gönderdim.
Evet, GIF'ten kaynaklı. Yüklenen GIF'lerin en az 506 piksel genişliğinde olması gerekiyor, yoksa boşluklar oluşuyor. Düzenleyip geri gönderdim.
K KahramanPro Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #11 Biride benim GIF'imi düzenleyip bana gönderebilir mi bir türlü ortalayamadım GIF'i. m.e.kahraman@outlook.com.tr Hocam benim bu GIF'te tam oturmuyor bir türlü boyutunu ayarlayamadım biride bu GIF'in boyutunu düzenleyip atabilir mi? m.e.kahraman@outlook.com.tr Dosya Ekleri mifebeol-richard-williams-animated-commercial (1).gif 3,4 MB · Görüntüleme: 44 mifebeol-richard-williams-animated-commercial.gif 3 MB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 18 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Biride benim GIF'imi düzenleyip bana gönderebilir mi bir türlü ortalayamadım GIF'i. m.e.kahraman@outlook.com.tr Hocam benim bu GIF'te tam oturmuyor bir türlü boyutunu ayarlayamadım biride bu GIF'in boyutunu düzenleyip atabilir mi? m.e.kahraman@outlook.com.tr
musty724 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 322 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #12 Merhabal. Ellie Williams dedi: Evet, GIF'ten kaynaklı. Yüklenen GIF'lerin en az 506 piksel genişliğinde olması gerekiyor, yoksa boşluklar oluşuyor. Düzenleyip geri gönderdim. Genişletmek için tıkla... Ar bana da yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Merhabal. Ellie Williams dedi: Evet, GIF'ten kaynaklı. Yüklenen GIF'lerin en az 506 piksel genişliğinde olması gerekiyor, yoksa boşluklar oluşuyor. Düzenleyip geri gönderdim. Genişletmek için tıkla... Ar bana da yardımcı olur musunuz?