Steam VPN ile oyun alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Gururs

Centipat
Cyberpunk 2077 almak istiyorum param yetmiyor Rusya mağazasında oyun ucuzluyor bütçem yetiyor ancak nasıl alacağım yardım edebilecek var mı? VPN ile almaya çalıştığımda hata alıyorum hata şu:
Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
Lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.

Cyberpunk 2077 almak istiyorum param yetmiyor Rusya mağazasında oyun ucuzluyor bütçem yetiyor ancak nasıl alacağım yardım edebilecek var mı? VPN ile almaya çalıştığımda hata alıyorum hata şu:
Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
Lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.
Rusya'ya gideceksin 😃 Öyle bir seçenek yok dostum. Öyle bir şey olmuş olsaydı milletin kütüphane full oyun dolardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl ki korsan oyunlara destek verilmiyorsa VPN ile bölge değiştirip yapılan satın alımlar gibi "illegal" konularda da destek verilmiyor. Bu başlığı onaylayan ama gerekli cevabı vermeyen moderatör ya acemi ya da dikkatsizliğine denk gelmiş. Ya da ikisi birden. @Lintos :)

NOT: Sanıyorum ki VPN ile yapılan alımların illegal olduğunu kabul etmek istemeyenler kızgın. :D

Nasıl ki korsan oyunlara destek verilmiyorsa VPN ile bölge değiştirip yapılan satın alımlar gibi "illegal" konularda da destek verilmiyor. Bu başlığı onaylayan ama gerekli cevabı vermeyen moderatör ya acemi ya da dikkatsizliğine denk gelmiş. Ya da ikisi birden. @Lintos :)

NOT: Sanıyorum ki VPN ile yapılan alımların illegal olduğunu kabul etmek istemeyenler kızgın. :D
Modların konulara cevap verme gibi bir yükümlülüğü yok. Topluluğun amacı insanlara yol göstermek olmalı.

Arkadaşa cevabım: Oyunu ön siparişle almak zorunda değilsin. Biraz beklersen ülkemize özel bir fiyat olabilir belki.

@Recep Baltaş Yıllar önce bize konuyu onayladıktan sonra cevapsız kalma ihtimaline karşı ilk cevabı "verebiliyorsanız" verin dediğini hatırlıyorum. Bir zorunluluk değil ancak senin tavsiyen böyleydi. O dönemde ben de Asım da Syper da ve bizden önce İlker de mümkün olduğu kadar bunu yapıyorduk.

Eski alışkanlıktan dolayı olan bir beklenti diyelim. İstenilen durum illegal, buna başkalarının da çanak tutma ihtimali olabilirdi. Bu durumda ben olsam ilk cevabı verirdim, yoksa bu bir suçlama değil.

@Lintos Tahmin ediyorum ki konuyu onaylayan moderatör sen isen dediğim şeyi küçümseme ya da saldırı olarak algıladın. Öyle bir amacım yok bunu belirteyim, yıllar önce konu onayı da olmadığı zamanlarda diğer işlerle ilgili olan dikkatsizlikten dolayı verdiğim cevaplardan sonra konuyu toplamayı 40 akıllı da başaramıyordu. :D Herkesin tatilde olduğu dönemdeki iş yoğunluğunu da tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
@Recep Baltaş Yıllar önce bize konuyu onayladıktan sonra cevapsız kalma ihtimaline karşı ilk cevabı "verebiliyorsanız" verin dediğini hatırlıyorum. Bir zorunluluk değil ancak senin tavsiyen böyleydi. O dönemde ben de Asım da Syper da ve bizden önce İlker de mümkün olduğu kadar bunu yapıyorduk.

Eski alışkanlıktan dolayı olan bir beklenti diyelim. İstenilen durum illegal, buna başkalarının da çanak tutma ihtimali olabilirdi. Bu durumda ben olsam ilk cevabı verirdim, yoksa bu bir suçlama değil.

@Lintos Tahmin ediyorum ki konuyu onaylayan moderatör sen isen dediğim şeyi küçümseme ya da saldırı olarak algıladın. Öyle bir amacım yok bunu belirteyim, yıllar önce konu onayı da olmadığı zamanlarda diğer işlerle ilgili olan dikkatsizlikten dolayı verdiğim cevaplardan sonra konuyu toplamayı 40 akıllı da başaramıyordu. :D Herkesin tatilde olduğu dönemdeki iş yoğunluğunu da tahmin ediyorum.
Özellikle beni etiketleyip "Acemi, dikkatsiz" Gibi sözler söylemen pek hoş olmadı açıkçası. Demek ki bir sorun yok konun açılmasında o yüzden biz onaylıyoruz değil mi? :) Ayrıca bir hatam olursa sağ olsun diğer moderatör arkadaşlarım düzeltiyor zaten beni.

@Lintos Acemilik kötü bir şey değil, görevde daha yeni olduğun için hata da yapabilirsin başka konularda. Anormal bir durum yok, daha tecrübeli olan moderatörler ve yöneticiler zaten bunun için olabildiği kadar yardım etmeye açık oluyorlar. Kendi acemiliklerimi de biliyorum, bazılarını anlatsam gülersin. Dikkatsizliğe de denk gelebilir ayrıca, tatil döneminde 3 saatlik mesai sırasında kaç konuyla uğraşman gerektiğini şu anda tahmin edebiliyorum. Alınacağını düşünmedim açıkçası ama alındıysan da art niyetli olmadığımı söyleyeyim. Hatta ilk moderatör olduğun zamanki mesajlaşmadan, art niyetli değil daha şaka yollu iletişime geçme mizacım olduğunu anladığını umdum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı