Steam VPN ile oyunlar ucuzua alınır mı?

1xcs

Decapat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Steam dolara geçti ve bölgesel olarak bir fiyatlandırma söz konusu değil bazı AA oyunların farklı ülke para birimleri ile daha ucuz ve karlı olduğunu birkaç oyunda gördüm bu ülkelerden alışveriş yapmak için VPN tek başına yeterli olur mu?

Bildiğiniz gibi Steam dolara geçti ve bölgesel olarak bir fiyatlandırma söz konusu değil bazı AA oyunların farklı ülke para birimleri ile daha ucuz ve karlı olduğunu birkaç oyunda gördüm bu ülkelerden alışveriş yapmak için VPN tek başına yeterli olur mu?
Bu yüzden TL kaldırıldı. Yapmayın şunu.

Dediğiniz şeyini pek bir manası yok bence, zaten Dolar kurunun en altta tutulduğu bölgeler altına alındık daha nasıl bir indirim bekliyorsunuz anlayamıyorum.

Bu yüzden TL kaldırıldı. Yapmayın şunu.

Bu yüzden kaldırılmad siyasete girmeden söyleyeyim sana artık paranı ülkeler saymıyor böyle olunca da dolar kullanmış oluyorsun sanıyor musun TL hemen geri gelecek en az 5 yıl gelmeyecek haberin olsun

Dediğiniz şeyini pek bir manası yok bence, zaten Dolar kurunun en altta tutulduğu bölgeler altına alındık daha nasıl bir indirim bekliyorsunuz anlayamıyorum.

Birkaç ülkede onların kendi parasıyla aldığımızda bile neredeyse yarı yarıya fiyat fark ediyor örnek Rust 40 dolar bu dediğim ülkerde 15 16 dolara kolayca alınıyor

Paran yoksa satin alma. Bence mantikli bir fikir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı