Steam VPN ile oyunlar ucuzua alınır mı?

Bu yüzden kaldırılmad siyasete girmeden söyleyeyim sana artık paranı ülkeler saymıyor böyle olunca da dolar kullanmış oluyorsun sanıyor musun TL hemen geri gelecek en az 5 yıl gelmeyecek haberin olsun
Dışarıdaki oyuncular TL'yi kullanarak satın alım yaptıkları için önce sınırlandırma (en az 1$ olacak) yapıldı. Devamında da bu geldi. Sadece kur oynaklığı sanıyorsan iyi kandırılmışsın.

Dışarıdaki oyuncular TL'yi kullanarak satın alım yaptıkları için önce sınırlandırma (en az 1$ olacak) yapıldı. Devamında da bu geldi. Sadece kur oynaklığı sanıyorsan iyi kandırılmışsın.

Steam kuru 10'a sabitlemişken bayağı para atıyordum ve çoğu oyuncuda alıyordu 20'ye sabitledi ona rağmen alanlar devam etti sadece 5.5 TL altı oyunları kaldırınca iş orada koptu sen hangi kanıtlarla bunu dile getirebiliyorsun kim yurt dışından alışveriş yapmış önceden gayet iyiydi.

Ne Zula'si birader ne sacmaliyorsun?

Sence "paran yoksa alma " gibi bir yoruma cevap verdiğim için gerçektende saçmalıyorum bunu bile yazmamalıydım soruya cevap ver akıl verme.

Haberleri takip etmediğin çok belli. Ayrıca kur 20'ye hiçbir zaman sabitlenmedi. 11'de kaldı maksimum. Dünde 11'di. Oyunlar kaldırılmadı ayrıca TR'den satışı çekildi Steam tarafından oldu bu. Çünkü indirimli hali 0,49 Cent altı olanların (5,5 TL altı oluyor) satışı yasak. Sınır indirimli olarak 0,49 indirimsiz olarak 1$.

Geliştiriciler yabancıların TL birimine geçip oyun satın almasından dolayı aşırı zarar ettikleriyle ilgili Steam'e baskı yaptı ilk bu sınır geldi. Devam edilince de (kurda ekstra sebep) TL birimi gitti.

Steam kuru 10'a sabitlemişken bayağı para atıyordum ve çoğu oyuncuda alıyordu 20'ye sabitledi ona rağmen alanlar devam etti sadece 5.5 TL altı oyunları kaldırınca iş orada koptu sen hangi kanıtlarla bunu dile getirebiliyorsun kim yurt dışından alışveriş yapmış önceden gayet iyiydi.

Sence "paran yoksa alma " gibi bir yoruma cevap verdiğim için gerçektende saçmalıyorum bunu bile yazmamalıydım soruya cevap ver akıl verme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı