Steam vs Epic Games

Ben basit bir adamım, hangisinde daha ucuzsa oradan alırım. Nedenlere bakarsak bir platform için üste fazladan para vereceğime o arta kalan parayı öbür oyuna aktarırım. Steam'de topluluk desteği, paylaşım özellikleri falan insanları ilgilendiriyor olabilir, Epic'i daha çok seven olabilir ama ben önemsemiyorum, ikisi de gözümde telefonumda bulunan Play Store'den farksız. Sadece kütüphaneme oyun ekleyip, ucuz/bedava oyunları alıp benim oyun indirmeme köprü olmaktan ilerisi değil ikisi de.
Tabii genel olarak indirimleri/bedavaları/fiyatları dolaylı Steam dolara geçtiğinden beri fazla kullanmamaya başladım. Yine de iki tarafıda aynı gören biri olarak diyeyim, Steam arayüz ve kullanışlılık olarak daha iyi. Fiyatları Epic'le benzer olsa Epic kullanan olacağını sanmıyorum

Ben epic games'i fiyatlarından dolayı daha çok seviyorum ve daha iyi buluyorum ancak bazı oyunların epic gameste olmaması ve diğer platformlardan daha pahalı fiyata almak biraz can sıkıyor onun haricinde arayüz erişim olarak steam çok daha üst noktada ama aradaki fiyat farkından dolayı arayüzü çok önemsemiyorum. Hem Steam hemde epic games kullanmak en güzeli

Anlatmaya gerek yoktu ama olsun iyi olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre Steam'in 2 kötü yanı tek var:

1) Eski oyunların fiyatları Epic Games'e kıyasla çok daha pahalı.

2) Steam mobil uygulaması biraz sorunlu çalışıyor gerçi Epic Gamesin mobil uygulaması bile yok.

Epic Games'in kötü yanları ise:

Hangi birini söyleyeyim?

Son düzenleme:
Steam bunca popülerlite ve işleve rağmen kullanıcılarına bonkör davranıp düzgün ücretsiz oyun vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…