Steam vs Epic Games

blurice

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci

1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek İşlemci

Anakart

1 x Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart

Bellek

2 x Team T-Force TUF Alliance 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16

Ekran Kartı

1 x XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT Core 8GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı

SSD

1 x James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk

Kasa

1 x Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu Midi Tower Kasa
Meslek
Student
Epic Games'te şu an indirim var, bir iki oyun almayı düşünüyorum: Cyberpunk 2077, RDR2, FC 25 almayı düşünüyorum. Sizce Steam indirimlerini beklemek mantıklı oluyor mu yoksa Epic ten alayım mı?

Epic Games'te şu an indirim var, bir iki oyun almayı düşünüyorum: Cyberpunk 2077, RDR2, FC 25 almayı düşünüyorum. Sizce Steam indirimlerini beklemek mantıklı oluyor mu yoksa Epic ten alayım mı?
Dolar kuruna geçildiğinden beri fiyatları arasında uçuk farklar var hangisi ucuzsa ordan al hocam

Şu anda fc 25 epic de gerçekten çok uygun bence, ben çok oyun alan biri olmama rağmen fc 25i alacağım genel olarak soruyorsan da çoğunlukla epic daha uygun oluyor hocam.

Steam çeşitlilik sunan bir platform. Sunduğu şeylerle ilgileniyorsan Steam. Yok ben oyun oynar geçerim umursamam diyorsan Epic.

Cyberpunk 2077 ve diğer oyunlar şu an Epic'te daha uygundur. Steam dolar kuru ile birlikte bayağa zamlı oluyor. Epic'ten almanız daha mantıklı.

tüm oyunlarını steame alan biri olarak bence epicten al hocam dün tlou1 aldım fiyatı steam ile yarı yarıya fark ediyor, bir de epic ödülü veriyor %20 yanılmıyorsam

Hocam Epic ten sakın alayım deme 60'a yakın ücretli oyunun bulunduğu (RDR2 deadby Daylight payday2 ve daha fazlası vardı)
Hesabım çalındı ve kesinlikle yardımcı olmadılar Steam'den alın alacaksanız
Epic üzerinden rahat hesap çalıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…