Nerede daha ucuzsa oradan al geç.
Epic Games'te şu an indirim var, bir iki oyun almayı düşünüyorum: Cyberpunk 2077, RDR2, FC 25 almayı düşünüyorum. Sizce Steam indirimlerini beklemek mantıklı oluyor mu yoksa Epic ten alayım mı?
Epic Games'te şu an indirim var, bir iki oyun almayı düşünüyorum: Cyberpunk 2077, RDR2, FC 25 almayı düşünüyorum. Sizce Steam indirimlerini beklemek mantıklı oluyor mu yoksa Epic ten alayım mı?
Kanka steam in sunduğu rahatlık epicte yokEpic Games'te şu an indirim var, bir iki oyun almayı düşünüyorum: Cyberpunk 2077, RDR2, FC 25 almayı düşünüyorum. Sizce Steam indirimlerini beklemek mantıklı oluyor mu yoksa Epic ten alayım mı?
Kanka Steam'in sunduğu rahatlık Epic'te yok.
Ben bir oyun alacaksam üstüne çok uçuk fiyat farkı konmamışsa Steam'i tercih ederim. Çünkü hem workshop sistemi, koleksiyonculuk, inceleme atabilmek, profilde sergilemek gibi birçok şeyi yapmaya imkan tanıyor.
Kesinlikle 2 katı da olsa Steam'den alıyorum Epic'te ne eklenti var ne oyun yorumu dümdüz Launcher.
Kanka Steam'in sunduğu rahatlık Epic'te yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.