Steam vs Epic Games

Epic Games'te şu an indirim var, bir iki oyun almayı düşünüyorum: Cyberpunk 2077, RDR2, FC 25 almayı düşünüyorum. Sizce Steam indirimlerini beklemek mantıklı oluyor mu yoksa Epic ten alayım mı?

Epic Games üzerinden Detroit almıştım ve oyunun yaklaşık 7. saatinden sonra oyuna girmeye çalıştığımda sorun almaya başladım. Bu sorun birkaç gün devam edince destekle iletişime geçtim, birkaç rutin sorun giderme işlemi denettirdikten sonra sorunun bende olabileceğini söyleyip sürekli aynı şeyi tekrar ettiler. En son Quamtic Dream (Detroit'in Yapımcı Şirketi) ile iletişime geçtiğimde benden DxDiag dosyası paylaşmamı istediler ve birkaç rutin denemeden sonra bana steam cd key verdiler. Masaüstü bilgisayardan laptopa geçtim hala epic games üzerinden detroit oynayamıyorum. Bu sorunu yaşadığımdan beri ücretsiz oyunlar dışında Epic'in yüzüne bakmam. Tabi ki ben yaşadım diye herkes yaşayacak diye bir durum yok sadece deneyimimi anlatmak istedim.

Epic Games'te şu an indirim var, bir iki oyun almayı düşünüyorum: Cyberpunk 2077, RDR2, FC 25 almayı düşünüyorum. Sizce Steam indirimlerini beklemek mantıklı oluyor mu yoksa Epic ten alayım mı?

RDR 2 fiyatlandırması Steam ile aynı olduğundan dolayı Steam'i bekleyin derim. Fiyatlar aynıysa Steam'den almak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Kesinlikle 2 katı da olsa Steam'den alıyorum Epic'te ne eklenti var ne oyun yorumu dümdüz Launcher.

Kanka Steam'in sunduğu rahatlık Epic'te yok.

Olması gerekende aslında Steam'den almak. Uzun bir oyun serüveni yaşamak istiyorsanız. Hesabınız çalındığında, oyuna giremediginizde, Launcher'da sorun yaşadığınızda destek almak istiyorsanız Steam'i tercih etmelisiniz. Yoksa benim yaşadıklarımı yaşayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı