Steam vs Epic Games

*!!NIGHT!!*

Kilopat
Daha fazla  
Steam'de Epic Games'de bedava oyunlar çıkarıyor.
Geçen Steam'de Dirt Rally bedava oldu.
Bugün ise Epic Games'te 6 tane batman oyunu bedava oldu haftaya da 2 güzel oyun bedava olacak.
Kimin tarafındasınız? Ben şahsen bir taraf tutmuyorum. Bedava oyunların keyfini çıkarıyorum. Onlar rekabete devam etsin. :)

Steam'in client'i rezalet. Sürekli donmalar, dandik WEB tarayıcısı, oyun açarken uzun süre bekletme gibi sorunlar yıllardır çözülmüyor. Epic az bile yapıyor bunlara umarım daha çok yeni oyunları bünyelerine katarlar. Tekellikten iyice saldılar her şeyi.
Yıllardır Steam kullanıyorum bahsettiğiniz sıkıntıları hiç yaşamadım.

Taraf tutmuyorum, ben oyunuma bakarım hangisi sevdiğim oyunu veriyorsa oradayım. 200TLlik batman oyunuda çok iyi oldu :D

Dostlar açıkçası şöyle söyleyeyim Evet Steam büyük bir yer büyük bir firma ama son yıllardaki kur dalgalanmasından dolayı oyun indirimleri hep aynı ama Epic Games şurada 2 yılda gene bir nebze iyi yer edindi ücretsiz oyunlar ve kupon sistemi ile bana kalırsa Steam e dirsek ata ata yer edinmeye çalışıyor böyle giderse edinecekte başarımlar sosyal ağ inceleme özellikleri ve düzgün altyapı sistemi vs hepsini yavaştan getirirse ve bu pahalılıkta aynen indirimlere devam ederse bence Steam ile kıyasıya yarışı içten bile değil. Benimde çoğu oyunum steam de ama yavaştan epicten de şeyler alıyorum neresi ucuz ise orası daha iyi ve rekabet işte buna denir.

Çok zaman gerekecek Steam i geçmesi için fakat ilerleyişi hiç fena değil Bakınız bu dolar kuru güncellemesi tehlikesine karşı dev yapımları indirimlere ilave kupon sistemi ile kaç liraya satıyor 6 Ocak 2022 ye kadar bence bir bakın ki çoğunuz göz gezdirmiş hatta almış bile olabilirsiniz bu dev yapımlar bu pahalılık döneminde buyurun:
Red Dead Redemption 2 89 TL
Days Gone 107 TL
Death Stranding 79 TL
Desperados III Deluxe Full sürüm 40 TL
Mafia Definitive Edition 70 TL
Hitman 3 41 TL
Watch Dogs 3 Legion 28 TL
Metro Exodus Gold Full sürüm 28 TL
Assassin's Creed Odyssey Full sürüm 87 TL (ki dlcleri muazzam)
Horizon Zero Dawn 77 TL
Cyberpunk 2077 64 TL
Assassin's Creed Valhalla 74 TL
ve dahası
Özetle baktığınız zaman bu oyunları hepsi steame göre daha avantajlı fiyatlar var kendini geliştirirse ne ala rekabetten biz oyuncular faydalanıyoruz işte :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı