Steam Witcher 2'yi GOG'da aktifleştirme

İşletim sistemi
Windows 10

swysq

Hectopat
Steam'den Witcher 2 aldım ve sistemim yetmesine rağmen FPS sorunları yaşıyordum. Biraz araştırdım ve oyuncuların sıkıntının oyunun Steam sürümünde olduğunu söylediğini gördüm. Bunun için Steam'deki CD Key'i GOG denilen uygulamadan aktifleştirip oradan indirirsek FPS sorunları çözülüyormuş fakat ayrıntılı açıklamadıkları için beceremedim.

GOG.com sitesine giriyorum, Steam'deki CD Key'i yazıyorum fakat "code not found" diyor. Oyunumu GOG'a nasıl eklerim veya FPS sorununu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den Witcher 2 aldım ve sistemim yetmesine rağmen FPS sorunları yaşıyordum. Biraz araştırdım ve oyuncuların sıkıntının oyunun Steam sürümünde olduğunu söylediğini gördüm. Bunun için Steam'deki CD Key'i GOG denilen uygulamadan aktifleştirip oradan indirirsek FPS sorunları çözülüyormuş fakat ayrıntılı açıklamadıkları için beceremedim.

GOG.com sitesine giriyorum, Steam'deki CD Key'i yazıyorum fakat "code not found" diyor. Oyunumu GOG'a nasıl eklerim veya FPS sorununu nasıl çözebilirim?

Oyunu sonbahar indirimlerinde aldım Steam Key'i başlangıçta veriyor kayıt etmediniz mi ?

Bende oyunu oynadım FPS sıkıntısı olduğu için yeni sistem toplayınca oynadım yöntem gerçekten işe yarıyorsa oyunu önerdiğim ama oynayamayan arkadaşlarım var konuyu takipteyim.

800x600'da bende oynayabiliyorum 60-70 FPS civarında fakat piksel piksel görüntü ve siyah barlar ile oyundan gram zevk almıyorum. Bu yüzden oyunu GeForce Now'dan oynamaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı