Steam Witcher 3 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

EmirYkaya

Decapat
Steam kütüphanemden Witcher 3'ü indirdim. İndirildikten sonra oyuna girmeye çalıştığımda oyun anlık açılıyor ve siyah ekrandayken Steam'e geri dönüyor.
C++ Visual'lerin 2010'dan sonraki tüm versiyonlarını kurdum ama hala sıkıntı var.
Bunun üzerine Process Monitor programı ile hata raporu oluşturdum.
Hata raporu:Logfile.rar
Raporu inceleyebilirseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Crash dosyalarına çok baktım ama bir şey göremedim. Klasöre elle DLL dosyası atmış mıydınız hiç?

Emin değilim, deneyebilirsiniz. Yeni bir ProcMon raporu alır mısınız?

Eğer SSD'ye tam kurulum yapmadıysanız olabilir. Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin.

Raporda böyle bir DLL görüyorum;

C:/Windows/System32/nvspcap64.dll

Biraz bakındığımda ise Geforce Experience ile alakalı olduğunu gördüm, eğer açıksa Geforce Experience'ı kapatıp giriş yapmayı dener misiniz?

Ek olarak NVIDIA Shield ile de alakalıymış. Kapatmak soruna yol açmaz diye düşünüyorum.

Eğer SSD'ye tam kurulum yapmadıysanız olabilir. Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin.
SSD ye tam kurulum yapıldı bi sıkıntı yok
Buyrun buda yeni rapor:Logfile.rar
Raporda böyle bir DLL görüyorum;

C:/Windows/System32/nvspcap64.dll

Biraz bakındığımda ise Geforce Experience ile alakalı olduğunu gördüm, eğer açıksa Geforce Experience'ı kapatıp giriş yapmayı dener misiniz?

Ek olarak NVIDIA Shield ile de alakalıymış. Kapatmak soruna yol açmaz diye düşünüyorum.
Hocam geforce experience bilgisayarda kurulu değil nvidia shield nedir ve nasıl kapatılır?

Açıkçası raporda hiçbir şey göremedim, bir sıkıntı gözükmüyor. Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Ek olarak sisteminiz oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı