Steam yaz indirimlerinde Elden Ring alınır mı?

Rawexy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an 489 TL gibi bir fiyatı var. Daha önce hiç Souls oynamadım. Oyunda gezmeyi severim, savaşmayı severim ve klavye mouse ile oynuyorum. Bir kısım ilk oynayanlar için çok zor almayın diyor, bir kısım da oyun çok güzel ilk kez souls tarzı oynasan bile alınır diyor. Sizce ne yapılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 489 TL gibi bir fiyatı var. Daha önce hiç Souls oynamadım. Oyunda gezmeyi severim, savaşmayı severim ve klavye mouse ile oynuyorum. Bir kısım ilk oynayanlar için çok zor almayın diyor, bir kısım da oyun çok güzel ilk kez souls tarzı oynasan bile alınır diyor. Sizce ne yapılmalı?
Hocam güzel oyundur. 500Tlye sizde olmayan 2 adet AAA oyun alınabilir ama.

Souls oyunlarına giriş için en iyi oyundur bence. Bu fiyata bir daha bulabileceğinizi sanmıyorum, kesinlikle kaçırmayın.

Oyun kesinlikle fiyatına değer, bir daha bu fiyatı bulamazsın zaten. Ama söyle bir durum var ben klavye mouse ile de oynadım gamepadle de oynadım. Gamepadin zevkini vermiyor hiçbir zaman. Türünün en iyi oyunudur şüphen olmasın.

Oyun kesinlikle fiyatına değer, bir daha bu fiyatı bulamazsın zaten. Ama söyle bir durum var ben klavye mouse ile de oynadım gamepadle de oynadım. Gamepadin zevkini vermiyor hiçbir zaman. Türünün en iyi oyunudur şüphen olmasın.
Souls oyunlarına giriş için en iyi oyundur bence. Bu fiyata bir daha bulabileceğinizi sanmıyorum, kesinlikle kaçırmayın.
489 tl ye

Resident Evil 7,8
Days Gone
Hellblade
Skyrim
Horizon(eTailden)

Alabilirsiniz. Değmez eğer 489 tl son paranızsa. Saydığım oyunlar sağlamdır bu arada.
Hocam güzel oyundur. 500Tlye sizde olmayan 2 adet AAA oyun alınabilir ama.
Cevaplarınız için teşekkürler. Para konusunda sıkıntım yok elden ring icin verebilirim yani. Sadece değer mi diye size sormak istemiştim.

Kesinlikle alınır fiyatına değecek nadir oyunlardan 600 tl den daha da yukarı çıkacak oyunun fiyatı indirimsiz halindeyken pişman olma

Şu an 489 TL gibi bir fiyatı var. Daha önce hiç souls oynamadım. Oyunda gezmeyi severim, savaşmayı severim ve klavye mouse ile oynuyorum. Bir kısım ilk oynayanlar için çok zor almayın diyor, bir kısım da oyun çok güzel ilk kez souls tarzı oynasan bile alınır diyor. Sizce ne yapılmalı?

Ben deli oluyorum. Souls oynamayan her adam oynayabilir gibi bir kanı kesinlikle yanlış. Bossların saldırı düzenlerini takip edip paldır küldür oynamamaya alışabilir ve bilmem kaç yüz kez ölmeye sakin kalabilirseniz alınır. Ben oynayamıyorum diye açtım bütün boss savaşlarını film gibi izledim. Gerçekten gıpta ediyorum bu oynanışı rahatça halledebilene. Yeteneksizim ne yapayım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı