Dostlar normalde Malwarebytes bir şey demezdi diğer oyunlarda ancak bu sefer uyarı verdi trojan diye. Kaspersky temiz buldu ama. VirusTotal sonuçları da bu şekilde:
Biliyorum bunu zaten de normalde diğer oyunlar böyle uyarı vermezdi.Hayır hocam, sebebi oyunun crackli oyun olması. Her crackli oyun da aynı uyarıyı verecek diye bir şey yok tabii ama şu an sebebiniz bu.
Oyundan oyuna değişiklik gösterebilir. Bilindik güvenilir sitelerden indirdiğiniz sürece sorun olmaz.Biliyorum bunu zaten de normalde böyle diğer oyunlar uyarı vermezdi.
Yüksek ihtimalle temiz mi yani?Oyundan oyuna değişiklik gösterebilir.
Dediğim gibi hocam belli başlı güvenilir yerler var zaten. Korsan güzellemesi yapmayalım tabi ama oraları kullanıyorsanız problem yaşamazsınız.Yüksek ihtimalle temiz mi yani?
İlk akla geleni kullanıyorum.Dediğim gibi hocam belli başlı güvenilir yerler var zaten. Korsan güzellemesi yapmayalım tabi ama oraları kullanıyorsanız problem yaşamazsınız.
Batman Arkham Origins oyununu algıladı hocam.Bir sıkıntı yok, temiz. Zaten hacktool algılanmış, crack oyun olduğundan. Her oyunda algılamayabilir. Benim en son hatırladığım Malwerabytes CoD MW2 oyununda da bu dosyayı virüs algılıyordu.
İndirdiğiniz site de zaten güvenilir, biliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.