Steam'da ödeme nasıl yapılır?

rusen02

Hectopat
Daha fazla  
Bunca zamana kadar korsan oyun oynadım. Eskiden kendi nedenlerimle internete ödeme zorluğu şimdiyse fiyatlar. Ama kış indirimleri varken 3/5 şey alayım dedim de nasıl ödeme yapacam hiç fikrim yok. Ziraat sanal banka kartım (Sol alt köşede biri kırmızı diğeri sarı, iki yuvarlak var. Ma)var. Sanırsam kabul ediyor olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunca zamana kadar korsan oyun oynadım. Eskiden kendi nedenlerimle internete ödeme zorluğu şimdiyse fiyatlar. Ama kış indirimleri varken 3/5 şey alayım dedim de nasıl ödeme yapacam hiç fikrim yok. Ziraat sanal banka kartım (Sol alt köşede biri kırmızı diğeri sarı, iki yuvarlak var. Ma)var. Sanırsam kabul ediyor olması lazım.
Alışverişi tamamlama kısmına geldiğinizde zaten size gerekli her şeyi soruyor. Bankanıza ve kartınıza göre gerekli bilgileri doldurmanız alışverişinizi doğru şekilde tamamlamanız için yeterlidir.

Bir oyun seçin, veya birden fazla. Ardından sepete gelip ödemeye geçin. Ödeme yöntemi ekleyin ve kart bilgilerinizi girin. Sonra yine ilerleyin. Büyük ihtimalle karttan onay kodu gelecek, girin. Para yeterse oyun kütüphanenize eklenir.

Emin miyiz? İlk dafa yaptığım için bunu sorup duruyorum.
Bide tüm Wicther serini bu şeklide alınıyor değil mi?

Emin miyiz? İlk dafa yaptığım için bunu sorup duruyorum.
Bir de tüm wicther serini bu şeklide alınıyor değil mi?

Evet eminiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı