Çözüldü Steam'da yayınlar kapatılabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tuxs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir oyunun mağaza sayfasına girdiğim zaman birden o oyunun canlı yayını açılıyor bu da bazen Steam'ın donmasına bazen de çökmesine sebebiyet veriyor. Bunu kapatmanın bir yolunu bilen var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.

Çözüm
Cevabınız için teşekkürler. Denedim fakat olmadı.

Cevabınız için teşekkürler. Şöyle resim atayım sorunum daha iyi anlaşılır:
Canlı yayının altında bulunan Yayın Ayarlarını Değiştir yazısına tıkladıktan sonra ekte belirtmiş olduğum parametreyi aktif edip kaydedin. Mağaza sayfalarında artık canlı yayın oynamayacaktır.
Oyunun tanıtım videosu mu oynuyor yoksa canlı yayın mı? Herhangi bir oyuna girdiğimde direk tanıtım videosu oynuyor bende. Örnek olarak gösterebileceğiniz bir oyun var mı?

Oyunun tanıtım videosu mu oynuyor yoksa canlı yayın mı? Herhangi bir oyuna girdiğimde direk tanıtım videosu oynuyor bende. Örnek olarak gösterebileceğiniz bir oyun var mı?

Bahsettiği oyunun Steam sayfasına girdiğinde, oyunun yapımcıları tarafından yapılan ve o an kapatılamayan yayın.

Steam ayarlarından yayıncılık sekmesine girip yayıncılığı devre dışı bırakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    181,9 KB · Görüntüleme: 36

Canlı yayının altında bulunan Yayın Ayarlarını Değiştir yazısına tıkladıktan sonra ekte belirtmiş olduğum parametreyi aktif edip kaydedin. Mağaza sayfalarında artık canlı yayın oynamayacaktır.

Dosya Ekleri

• STEAM.jpg
    STEAM.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 45
Çözüm

Hocam çok teşekkürler mesajını gördükten sonra dediğiniz gibi yaptım artık sorunum çözüldü emeğinize sağlık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı