Steam'dan artık oyun alınır mı?

Steam Vs Epic Games

• Oy verenlerin toplamı
    107
  • Anket kapandı .
Epic babasının hayrına vermiyor. Siz bunları yazın diye veriyor. Satışlar artsın görün siz.
Rekabet bu, olacak tabi. Firmalar rekabet ettikçe biz de az çok faydalanmış oluyoruz. Belki daha sonra Steam da indirimler yapacak ve bazı şeyleri oradan alacağız.
Aradaki farklar az değil.
He çok zenginsinizdir, ben toplu hesap istiyorum diyip tek yerden alırsınız, ki onu söylemenin bu tip konularda pek yeri yok.
Hocam neden bu öfke?
İlginç şeylerin fanboyluğu.

Epic babasının hayrına vermiyor. Siz bunları yazın diye veriyor. Satışlar artsın görün siz.
sonuç olarak
Rekabet iyidir.

Epic Games ileride çok büyüyecek. Uplay, Origin gibi bir platform olacak ama çok daha fazla büyüyecek. Steam tabiki bitmez ama Epic Games ile kafa kafaya yarışırlar. Epic Games'i hafife almamak gerek. Her hafta bedava oyun sözü var ve GTA 5 gibi büyük bir oyunla anlaştılar bile. Oyunlarını zamanla artırırlarsa bağımsız yapımcı oyunlarıda koyarlarsa tadından yenmez valla.

Epic Games şu an Unreal Engine'in teliflerinden ve Fortnite oyun içi alımlardan kaldırdığı parayı kendi mağazasını genişletip piyasada kalıcılaşmak için kullanıyor. Gaben bu cimrilikle devam ederse sonu yakın. Epic'in de çok eksiği var, onları kapatmazsa piyasada kalıcı olması imkansız, millet eninde sonunda Steam'e kayar. Adamlarda trade sistemi yok, skin sistemi yok, Steam gibi bir topluluk sistemi yok ve kütüphane dizaynı kötü. Böyle giderse Epic zor geçer ama yakında eksiklerini kapatırlar.

İsterse 70 yıllık olsun umrumda olmaz beleş veya kazık olmayan hangisi ise onu seçerim şahsen.
Ben beleş olup olmamasına bakmıyorum işte, Epic Games hiç bir oyunu bedava dağıtmasaydı, kimse adını zikretmiyordu bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…