Steam'dan artık oyun alınır mı?

Steam Vs Epic Games

• Oy verenlerin toplamı
    107
  • Anket kapandı .

Unreal Engine tek başarıları bana göre, evet ama Epic Games Store'u kimse zikretmiyordu anlamında dedim onu.
Fortnite da başarılı ve tutmuş bir oyun. Zaten Store'un açılmasını da Fortnite sağladı, Fortnite'tan ciddi gelir elde ettiler ve Unreal Engine telifleri ile birleşince mağaza kuracak paraları oldu. Unreal Engine 5 de çıktığına göre Playstation 5 duyurulduğu zaman Epic Games paranın altından girip üstünden çıkacak ve daha büyük indirimler, daha çok bedava oyun verecekler. Ama ileride verecekleri oyunlar kendi yapımları olacak ve oyun içi alımlardan da parayı vuracaklar. Fikrimce olaylar böyle gelişir, ama pazarlama taktikleri karmaşık olabiliyor tam net bir şey söylemek zor.

Trello dan bakabilirsiniz. Bir sonraki güncellemede başarımlar ,offline giriş, mod desteği geliyor. Profil oluşturma sosyal içeriğini de 2 3 update sonra eklerler şuan da üzerinde çalışıyorlarmış.

JC4 iyi bir oyun değil, iyi satamadığı için bedava verildi. AC Syndicate çöp, WD1 daha öncede uplay de bedava verildi. Diğer Batman vb. oyunları zaten 20-30 TL'ye alabiliyorsun.

Bence Epic Games , Steam'i geçemez çünkü ilk olarak alt yapısı kötü ve beleş oyun veriyor diye geçenler geçsin zaten.

Bazen Epic games gerçekten iyi oyunları veriyor ancak steamde mesela topluluk pazarı gibi alternatifler var ama steamden bazen oyun almaya korkar olduk gerçekten

Trello dan bakabilirsiniz. Bir sonraki güncellemede başarımlar ,offline giriş, mod desteği geliyor. Profil oluşturma sosyal içeriğini de 2 3 update sonra eklerler şuan da üzerinde çalışıyorlarmış.
Valla çok iyi olur. Epic Games'i sadece beleş oyunlar için kullanırdım. Launcheri biraz sorunluydu. Bu yüzden indirmiyordum. Eğer bunları düzelticeklerine eminim. Epic Games çok büyük bir hamle yaptı. Yani karşılığında Steam'da boş durmamalı. Kazanan yine oyuncular oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…