Niye bu kadar kendinizi düşünüyorsunuz? 7 yıl olmuş arkadaş 7 yıl ya! 7 yıllık oyunu bedava yaptılar diye zorunuza gidiyor. Ben daha 2 ay önce parası ile almıştım ama dün bedava olduğuna çok mutlu oldum ve burada konu bile açtım. Oyun çıkalı 6 7 ay olmuştur ozaman zoruna giderse anlarım fakat 7 yıllık oyunu bedava vermişler sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Kimse size zorla oyun satmıyor bu kadar bencil olmayın.
Fortnite da başarılı ve tutmuş bir oyun. Zaten Store'un açılmasını da Fortnite sağladı, Fortnite'tan ciddi gelir elde ettiler ve Unreal Engine telifleri ile birleşince mağaza kuracak paraları oldu. Unreal Engine 5 de çıktığına göre Playstation 5 duyurulduğu zaman Epic Games paranın altından girip üstünden çıkacak ve daha büyük indirimler, daha çok bedava oyun verecekler. Ama ileride verecekleri oyunlar kendi yapımları olacak ve oyun içi alımlardan da parayı vuracaklar. Fikrimce olaylar böyle gelişir, ama pazarlama taktikleri karmaşık olabiliyor tam net bir şey söylemek zor.
Sepet olayı bence gereksiz. Ama olması gerekiyor tabi. Üstte arkadaşların dediği gibi eğer büyümeye kafayı taktıysa profil oluşturma, takas sistemi, daha güzel arayüz falan şart. İndirme hız sınırlaması yakın zamanda güncellemeyle gelebilir bence.
Trello dan bakabilirsiniz. Bir sonraki güncellemede başarımlar ,offline giriş, mod desteği geliyor. Profil oluşturma sosyal içeriğini de 2 3 update sonra eklerler şuan da üzerinde çalışıyorlarmış.
JC4 iyi bir oyun değil, iyi satamadığı için bedava verildi. AC Syndicate çöp, WD1 daha öncede uplay de bedava verildi. Diğer Batman vb. oyunları zaten 20-30 TL'ye alabiliyorsun.
JC4 iyi bir oyun değil, iyi satamadığı için bedava verildi. AC Syndicate çöp, WD1 daha öncede uplay de bedava verildi. Diğer Batman vb. oyunları zaten 20-30 TL'ye alabiliyorsun.
Bazen Epic games gerçekten iyi oyunları veriyor ancak steamde mesela topluluk pazarı gibi alternatifler var ama steamden bazen oyun almaya korkar olduk gerçekten
Trello dan bakabilirsiniz. Bir sonraki güncellemede başarımlar ,offline giriş, mod desteği geliyor. Profil oluşturma sosyal içeriğini de 2 3 update sonra eklerler şuan da üzerinde çalışıyorlarmış.
Valla çok iyi olur. Epic Games'i sadece beleş oyunlar için kullanırdım. Launcheri biraz sorunluydu. Bu yüzden indirmiyordum. Eğer bunları düzelticeklerine eminim. Epic Games çok büyük bir hamle yaptı. Yani karşılığında Steam'da boş durmamalı. Kazanan yine oyuncular oluyor.