Steamdan Azerbaycan VPN si ile Oyun almak

NevzatÖztürk07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Ailesi. Sizlere bir sorum olacak.

Steam dan RUST isimli oyunu almak istiyorum. Bir sitede gördüğüm SS Azerbaycan VPN'si ile 12 dolara alınabilineceği yazıyordu. Güvenli midir ? Ya da Steam hesabım banlanır mı? Teşekkürler.

zazaselsa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben PureVPN'le Rusya üzerinden alışveriş yapıp Assassin's Creed Black Flag'i %70 indirimle satın aldım. Hesabına başka bilgisayardan girdiğini görüp onay kodu yolluyor Steam, o kadar sanırım.

Çok sömürmezseniz problem olmuyor ama zaten her oyunda indirim yok. Sadece bazı oyunlarda var.
Ben de DayZ'i indirimle Rusya üzerinden satın aldım. PureVPN kullanıyorum ben de... Dedicated IP olduğu için sorun olmuyor tabi.

Arkadaşlar bu konu hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Oyunların ülkelerdeki fiyatını nasıl öğrenebiliriz?
Selam, konuyu hortlatıyorum. Google Chrome Steam Inventory helper kullanarak web sitesi üzerinden mağazada oyunların fiyatının üzerine geldiğinizde ülke fiyatları yazıyor.
humbke.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı