Steamdan Far Cry 3 Aldım

2. dosya uygulama dosyası. Yani büyük ihtimalle crack'li dosya. İlki de kullanıcı adı falan gibi duruyor, ki onda da Skidrow falan yazıyordur. Save dosyası ".exe" olmaz.
GamerProfil senin oluşturmuş olduğun ve oynayıp-kaydettiğin profildir Yani .txt tarzı dosyaları atsan sorun olmaz

Exe karışmış olabilir GamerProfil doğru değilmi

Sonuç olarak GamerProfili atmalımıyım ve atarsamda oyun eskisi gibi kaldığı yerden devam eder mi ?

Onu açıp bir görüntü atın veya kısa ise yazın buraya. Ben hiçbir oyunun tek bir "txt" dosyasına kaydedildiğini görmedim.

Nasıl atacağım upload edip ? Resmide Şu : Devamı var ama bu kadarını çektim gerekirse eksik kalan kısmıda çekip atayım

<GamerProfile>
<SoundProfile MusicEnabled="1" MasterVolume="100" MicEnabled="1" IncomingVoiceEnabled="1" Language="english" />
<RenderProfile MSAALevel="0" AlphaToCoverage="2" SSAOLevel="6" SDSM="0" ResolutionX="1920" ResolutionY="1080" Quality="optimal" QualityEditor="editor_ps3" Fullscreen="1" Borderless="0" UseD3D11="1" D3D11MultithreadedRendering="0" WidescreenLetterbox="0" UseWidescreenFOV="1" FOVScaleFactor="0.9975" EnableSubResolution="0" SubResolutionX="960" SubResolutionY="540" VSync="0" RefreshRate="0" DisableMip0Loading="0" GPUMaxBufferedFrames="1" ShowFPS="0" Brightness="1.002" Contrast="1" GammaRamp="0.996" AllowAsynchShaderLoading="1">
<CustomQuality>
<quality ResolutionX="1280" ResolutionY="720" EnvironmentQuality="high" AntiPortalQuality="default" PortalQuality="medium" PostFxQuality="high" TextureQuality="high" TextureResolutionQuality="high" WaterQuality="high" DepthPassQuality="high" VegetationQuality="high" TerrainQuality="high" GeometryQuality="high" AmbientQuality="high" DeferredAmbientQuality="medium" ShadowQuality="high" EditorQuality="" Hdr="1" HdrFP32="0" ReflectionHdr="1" EnableVertexBinding="1" id="custom" />
</CustomQuality>
</RenderProfile>
<NetworkProfile VoiceChatEnabled="1" CustomMapMaxUploadRateInBitsOnline="10240000" OnlineEnginePort="9000" OnlineServicePort="9001" FileTransferHostPort="9002" FileTransferClientPort="9003" LanHostBroadcastPort="9004" LanClientBroadcastPort="9005" ScanFreePorts="1" ScanPortRange="1000" ScanPortStart="9000" SessionProvider="" MaxUploadInbpsOnline="10240000">
<Accounts />
</NetworkProfile>
<GameProfile />
<ProfileSpecificGameProfile Sensitivity="1" Invert_x="0" Invert_y="0" DefaultFlickFireDirection_y="0" UseMouseSmooth="1" Smoothness="0.2" Smoothness_Ironsight="0.2" HelpCrosshair="1" Gamepad_vibration="1" UseRoadSignHilight="1" UseSubtitles="1" TaggingEnabled="1" UseAmbx="0" UseGamePad="0" GamepadAnswered="0" Autosave="1" Machete="0" IronsightToggleMode="0">
<FireConfig QualitySetting="VeryHigh" />
</ProfileSpecificGameProfile>
<RealTreeProfile Quality="VeryHigh" />
<EngineProfile>
<PhysicConfig QualitySetting="VeryHigh" />
<QcConfig GatherFPS="1" GatherAICnt="1" GatherDialogs="0" IsQcTester="0" />
<InputConfig />
<ZoneConfig />
</EngineProfile>
<UplayProfile LockString="" />
</GamerProfile>

Bunlarda Yazılar

Dosya Ekleri

• asd.PNG
    29,2 KB · Görüntüleme: 415
Bu oynadığın ayarların kayıtlı dosyası yani save dosyası değil.

Sadece ayarlar var. Dediğim gibi, bir metin belgesine oyun kaydedilmez. Önceden almadıysanız dosyayı büyük ihtimalle üstüne yazılmıştır. Konuyu boşuna uzatmayın, benden bu kadar.

Nerde Kayıt oluyo bu oyun peki şimdi bakıyorum belgelerime yine aynı gamerprofil var

Sen oyunun kurulu olduğu dosyaların fotoğrafını atar mısın ?

Tamam oyun şuan orjinal aldım önceden korsanını oynamıştım atıyorum resmi :

Dosya Ekleri

• bb.PNG
    24,1 KB · Görüntüleme: 311
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…