Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #11 4 lira farkla ortalama 20 saat daha oynanış sunan DLC'ler alıyorsunuz. Normali yerine tüm paketleri içeren GOTY versiyonunu alın. Bu arada bana göre dünyanın en iyi oyununu kesinlikle oynamalısınız
4 lira farkla ortalama 20 saat daha oynanış sunan DLC'ler alıyorsunuz. Normali yerine tüm paketleri içeren GOTY versiyonunu alın. Bu arada bana göre dünyanın en iyi oyununu kesinlikle oynamalısınız
kuroi kenshi Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 2 Aralık 2019 #12 Hasan Gürlek dedi: 4 Lira farkla ortalama 20 saat daha oynanış sunan DLC'ler alıyorsunuz. Normali yerine tüm paketleri içeren GOTY versiyonunu alın. Bu arada bana göre dünyanın en iyi oyununu kesinlikle oynamalısınız Genişletmek için tıkla... Pekala GOTY versiyonunu alacağım ama hikaye eksikliğini nasıl tamamlayacağım? Nereden okuyabilir ya da izleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2019
Hasan Gürlek dedi: 4 Lira farkla ortalama 20 saat daha oynanış sunan DLC'ler alıyorsunuz. Normali yerine tüm paketleri içeren GOTY versiyonunu alın. Bu arada bana göre dünyanın en iyi oyununu kesinlikle oynamalısınız Genişletmek için tıkla... Pekala GOTY versiyonunu alacağım ama hikaye eksikliğini nasıl tamamlayacağım? Nereden okuyabilir ya da izleyebilirim?
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #13 Witcher 2 de görsel olarak çok aşırı kötü değil. O da ucuz diye biliyorum. Istersen onu da oynarsın. Ya da YouTube'dan araştır biraz. Bulursun hikayeyi.
Witcher 2 de görsel olarak çok aşırı kötü değil. O da ucuz diye biliyorum. Istersen onu da oynarsın. Ya da YouTube'dan araştır biraz. Bulursun hikayeyi.