Kapalı Steam'dan Satılık ETS 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hakaneksi

Hectopat
Daha fazla  
Selam, yaklaşık 3-4 ay önce Steam'den Euro Truck Simulator 2 almıştım fakat çok oynamaya zaman bulamadığım için satıyorum.
Fiyat: 35 TL

35 TL'yi kimse vermez o oyun için. İndirimlerde çok ucuza geliyor zaten. DLC'ler varsa başka.

@nonameaccount verir, çok veren tanıyorum. DLC 1 tane var. Ancak yaz indiriminde çok düşer. Şuan almak isteyen biri neden beklesin ki ta yaz indirimini? Yaz indirimi haricinde bi indirim olsa ancak 35-30'a düşer. Daha fazla düşmez. Bende ancak 30'a düşerim. Gerisi zararıma.

@nonameaccount sen benim yerimde olsan kaç yazardın fiyat?

Steam'da bir tek yaz indirimleri yok. Cadılar bayramı var, kış indirimi var. Üstelik oyunun kendisi de indirime giriyor. İki arkadaşıma tanesi 5,85 TL'den göndermiştim geçen kış. Yani bilip bilmeden fiyatlar koyma. Birde zararıma olur demişsin. Tabi ki zararına olacak, alıp oynadığın oyun. 15 lira bile vermezdim ben buna.

@nonameaccount şuan, şimdi almak isteyen birini kasdettim ben.

@nonameaccount siz oyunu başka eşyalara mı benzettiniz? Oynadığın oyun 2. el olmuyor sonuçta. Eskimiyorda. Alıp oynadığın oyun demişsin.

Oyunun eskimesinden bahsetmedim, zaten oynayıp kar ettiğin bir oyunu satmandan bahsediyorum. Yani şimdi 5 liraya satsan bile kardasın. Hem şimdi almak isteyen varsa o fiyata, hemen sat. Çünkü o kadar saf insan zor bulunur. Daha önce söylediğim gibi 5 lira gibi fiyatlara düşüyor oyun, senin istediğin fiyat çok komik kalıyor yanında.

Bir ilanı baltalamam fakat bu ilan artık ilanlıktan çıkmış, bildiğiniz insanları kandırmaya yönelik bir hareket olmuş.

Yaz indirimi haricinde bi indirim olsa ancak 35-30'a düşer. Daha fazla düşmez.

Şu cümleyi kurman sabır noktasını taşırdı. Abi nereden biliyorsun 30-35'e düşeceğini ? 2 tane yaz indirimi, ekstradan bir çok indirim gördüm şu ana kadar. Bu oyunun 6 TL'ye düştüğünü bile gördüm. Hatta ben 1 DLC'si ile 8 TL'ye almıştım. Bilmiyorsak sallamayalım lütfen. İnsanları kandırmayın. Oyunu almak isteyen arkadaş da olursa buraya baksın. 35 TL değerindeki oyunumuz (!) burada sadece 19.57 TL.

*Euro Truck Simulator 2 STEAM CD-KEY GLOBAL - G2A.COM Marketplace

@steadyflow bilmemek insanları kandırmak mı oluyor artık, yalancılık mı oluyor? Bilmiyordum. 2. olarak, ben bu fiyata satarım. Alan alır, almayan almaz. Abartıyorsunuz her konuşmayı. Pek satabileceğim aklımda yoktu, öyle bi umut koydum. İnsanları kandırmaya gelirsek, nerde insanları kandırma? Ben bu fiyata koymuşum, almayan zaten sesini çıkarmaz. Alana da mani olamazsın. Sen bi yerde pahalı bi ürün görüyosun, başka yerde de aynı ürünün ucuzları var. Sen gidip satın mı alırsın bunu? Almazsın sesini çıkarmazsın. Alırsan da alırsın zaten. He eğer gelip dersin ki 'bu fiyat çok fazla insanları kandırmaya hakkın yok' senin de buna hakkın yok, beni uyaracağına alan kişiyi uyarırsın.

Hocam peki yukarıda ''alan kişi çok'' demişsin ? Alanı da satanı da uyarmak gerek ki adaletsiz alışveriş olmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı