Kırmızı sayı hesabındaki oyunları şu an satın almak için harcayacağın parayı, yeşil sayı ise hesabındaki oyunların bugüne kadar düştüğü en ucuz fiyatlarından toplamını gösteriyor. Hesabının değerini anlamak için SteamDB fiyatlarına güvenme. O rakamlar abartı fazla.
Kırmızı sayı hesabındaki oyunları şu an satın almak için harcayacağın parayı, yeşil sayı ise hesabındaki oyunlar bugüne kadar düştüğü en ucuz fiyatlarından toplamını gösteriyor.
You'll never fly alone! Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır- Mustafa Kemal Atatürk
Hayır. O rakamlar fazla abartı. Burada "Steam hesabım ne kadar eder?" konusu açarak ortalama bir fiyat öğrenebilirsin. Ancak satabileceğin rakam tahmin edeceğinden daha düşük olacaktır.
Hayır. O rakamlar fazla abartı. Burada "Steam hesabım ne kadar eder?" konusu açarak ortalama bir fiyat öğrenebilirsin. Ancak satabileceğin rakam tahmin edeceğinden daha düşük olacaktır.
You'll never fly alone! Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır- Mustafa Kemal Atatürk