Peki her an hesabın elinden gitme ihtimalini bilsen de alır mısın? Satıcılar kolaylıkla hesapları geri alabiliyorlar, bu yüzden tanıdık olmadığı sürece riskli hesap almak.alırım
Peki her an hesabın elinden gitme ihtimalini bilsen de alır mısın? Satıcılar kolaylıkla hesapları geri alabiliyorlar, bu yüzden tanıdık olmadığı sürece riskli hesap almak.alırım
item satısa koyucam garantılıPeki her an hesabın elinden gitme ihtimalini bilsen de alır mısın? Satıcılar kolaylıkla hesapları geri alabiliyorlar, bu yüzden tanıdık olmadığı sürece riskli hesap almak.
Umarım alıcı da öyle düşünür, iyi satışlar.item satısa koyucam garantılı
Umarım alıcı da öyle düşünür, iyi satışlar.
Özellikle ima ettiğim bir şey yok. İstediğin fiyata satmanı isterim. Benim bir kazancım ya da kaybım yok bundan. Güvenilirlik konusunda sorunlar var ve hesaplar bu yüzden ederinin altında satılıyor. Bu konuda uyardım seni sadece.Ne ima ediyorsunuz anlamış değilim eyvallah.
Özellikle ima ettiğim bir şey yok. İstediğin fiyata satmanı isterim. Benim bir kazancım ya da kaybım yok bundan. Güvenilirlik konusunda sorunlar var ve hesaplar bu yüzden ederinin altında satılıyor. Bu konuda uyardım seni sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.