Steam SteamDB uyarı geçmiş "Ben yatmaya gidiyorum" olarak

Diğer fiyatları bizim ve Arjantin'in sayesinde ucuzlayacak ülkeler mutlu mudur acaba?

Pardon da diğer ülkeler kim ve neye sevinecek? Sanki dersin bizim bölgemizde Almanya Fransa var. Oyunlar ucuza gelecek de sevinecekler. Çok komiksiniz.

Sadece Türkiye'ye girecek, çünkü bizimle aynı bölgede olacak ülkelerde fiyatlar ucuzlayacak onlara girmeyecek :)
Diğer ülkelerin para birimleri senin Türk Lirası para biriminden bile aşağı değerde Nasıl oluyor da diğer ülkelerde dolara geçişte ucuzlamış oluyor?

Son düzenleme:
Pardon da diğer ülkeler kim ve neye sevinecek? Sanki dersin bizim bölgemizde Almanya Fransa var. Oyunlar ucuza gelecek de sevinecekler. Çok komiksiniz.

Diğer ülkelerin para birimleri senin Türk Lirası para biriminden bile aşağı değerde Nasıl oluyor da diğer ülkelerde dolara geçişte ucuzlamış oluyor?

Gayet basit adamların düne kadar normal fiyatları ABD fiyatlarıyla aynıydı, özel bir fiyatlandırma almıyordu MENA bölgesine bizimle beraber dahil olan ülkeler, şimdi ise MENA bölgesine özel fiyat uygulayan oyunlarda ödeyecekleri miktar düştü.

Örneğin Mısır'da ben daha önce kontrol ettiğimde fiyatlar tamamen ABD ile aynıydı, yani mesela Baldur's Gate 3'ü Mısır'da almak isteyen biri 60 Dolar ödüyordu, bugün itibariyle Mısır'daki fiyatı 35 Dolar'a düştü.

Son düzenleme:

Tartışmayacağım, @chaturanga cevap vermiş zaten, çok komiksiniz diyerek yorumlayacağınız konuyu araştırsanız keşke.

Gayet basit adamların düne kadar normal fiyatları ABD fiyatlarıyla aynıydı, özel bir fiyatlandırma almıyordu MENA bölgesine bizimle beraber dahil olan ülkeler, şimdi ise MENA bölgesine özel fiyat uygulayan oyunlarda ödeyecekleri miktar düştü.

Örneğin Mısır'da ben daha önce kontrol ettiğimde fiyatlar tamamen ABD ile aynıydı, yani mesela Baldur's Gate 3'ü Mısır'da almak isteyen biri 60 Dolar ödüyordu, bugün itibariyle Mısır'daki fiyatı 35 Dolar'a düştü.
Hocam çok yanım yanıyor ya MENA bölgesine düşmemize. Yan yana geldiğimiz ülkeleri gördükçe Atama utanıyorum.

Tartışmayacağım, @chaturanga cevap vermiş zaten, çok komiksiniz diyerek yorumlayacağınız konuyu araştırsanız keşke.

Tartışma zaten. Diğer arkadaşa da buradan cevap vermiş olayım konu kirlenmesin. Verdiğiniz tezler çürümüş durumda. Çoğu firma mena bölgelendirme fiyatlarına uymadı bile. Hadi diyelim diğer arkadaşın dediği gibiydi diğer bölgeler yine aynı fiyattan satın almış olacak. Boşuna kelime oyunu yapmayalım lütfen.

Tartışma zaten. Diğer arkadaşa da buradan cevap vermiş olayım konu kirlenmesin. Verdiğiniz tezler çürümüş durumda. Çoğu firma mena bölgelendirme fiyatlarına uymadı bile. Hadi diyelim diğer arkadaşın dediği gibiydi diğer bölgeler yine aynı fiyattan satın almış olacak. Boşuna kelime oyunu yapmayalım lütfen.

Konuyu biz uzatmıyoruz ama siz yazdığınız için tekrar cevap vereceğim. "Verdiğimiz tezler çürümüş durumda" mı? şaka mı bu? Çürüyen tek tez sizin teziniz, son kez yazacağım çünkü oldukça anlaması basit bir konu:

Benim, bu MENA olayından tek kötü etkilenen ülkenin biz olduğumuzu, diğer MENA'ya dahil olan ülkelerin ise bu durumdan faydalandığını belirttiğim mesajıma cevaben yazdığınız cümle şuydu:

"Diğer ülkelerin para birimleri senin Türk Lirası para biriminden bile aşağı değerde Nasıl oluyor da diğer ülkelerde dolara geçişte ucuzlamış oluyor?"

Ben de bunu anlamanın gayet basit olduğunu belirttim, çünkü muhtemelen siz bilmiyordunuz ama MENA bölgesine dahil olan diğer tüm ülkeler geçmişte USD fiyatlarıyla oyun alıyorlardı. Hiçbirisi bizdeki gibi 10-15 TL'ye oyun almıyordu.

Şimdi ise MENA'ya özel fiyat uygulayan tüm oyunlarda ciddi indirimler elde ettiler. Yani bu MENA olayından olumsuz etkilenen tek ülke biziz. (Ve tabi Arjantin, o da Latam bölgesine dahil olarak olumsuz etkilenen bir başka ülke). Bunun aksini iddia etmek matematiksel verilere savaş açmaktır bu kadar basit.

Hocam çok yanım yanıyor ya MENA bölgesine düşmemize. Yan yana geldiğimiz ülkeleri gördükçe Atama utanıyorum.
Ülkeyi bu hale düşürenler utansın senin suçun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı