Steam'de 100 TL var fakat pazarı kullanamıyorum

Ismerpat

Femtopat
Daha fazla  
Steam'de 100 TL attım fakat pazara girdiğimde böyle diyor: Pazar şu neden(ler)den dolayı kullanılamaz:
7 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir. Bu kısıtlamayı kaldırmak için...
Steam, tarayıcınızdaki çerezleri kullanmakta problem yaşıyor. Bu kısıtlamayı kaldırmak için...

Steam'de 100 TL attım fakat pazara girdiğimde böyle diyor: Pazar şu neden(ler)den dolayı kullanılamaz:
7 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir. Bu kısıtlamayı kaldırmak için...
Steam, tarayıcınızdaki çerezleri kullanmakta problem yaşıyor. Bu kısıtlamayı kaldırmak için...
Hocam 1 hafta geçmesi lazım üstünden.

5 dolar kadar harcama yapman lazım. Ancak hesaba para yatırınca da kalkıyor. Zaten söylemiş 1 hafta kadar süre geçince o kısıtlama kalkacaktır.

Cumartesi eklemistim o zaman ise herhangi bir Steam alımı yapmıstisiz ama henüz 1 haftalik degil demisti simdi ise
Pazar şu neden(ler)den dolayı kullanılamaz:

Cumartesi eklemistim o zaman ise herhangi bir Steam alımı yapmıstisiz ama henüz 1 haftalik degil demisti simdi ise
Pazar şu neden(ler)den dolayı kullanılamaz:
Cumartesi günü eğer kalkmazsa, 5 dolara denk gelecek şekilde sevdiğiniz oyunları alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı