Steam'de 20 dolarlık hediye kartı kullanılmıyor

Arkadaşlar, bir turnuva aracılığı ile ödül aldım. Ödüllerden en alınabilir Steam Gift Card oluyordu, bir de global olduğu için sorun olmaz diye düşündüm fakat kodu yazıyorum, kabul etmiyor.

Kart, 20 dolar değerinde.

Ekran görüntüsü 2021-02-15 125712.png

Ekran görüntüsü 2021-02-15 125914.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun yollanmıyor aynı ülkede değil iseniz ama skin atabilirsin diye düşünüyorum.

Skin mantıklı öyle olmasa takas siteleri çökerdi de indirim kaçıyorum bu seferde 7 gün takas yapamam herhalde ve doğrulamak için ABD kaynaklı cep telefonu veya e posta istiyor mu acaba?
İkamet edilen ülkede Amerika'yı bulamıyorum adaları var kendisi yok.

Skin mantıklı öyle olmasa takas siteleri çökerdi de indirim kaçıyorum bu seferde 7 gün takas yapamam herhalde ve doğrulamak için ABD kaynaklı cep telefonu veya e posta istiyor mu acaba?
İkamet edilen ülkede Amerika'yı bulamıyorum adaları var kendisi yok.

15 gün bekleyip 15 gün bir daha takas beklemek sıkıcı olabilir önermem fazla. Ve tel no ya gerek yok Gmail de fark etmiyor.

15 gün bekleyip 15 gün bir daha takas beklemek sıkıcı olabilir önermem fazla. Ve tel no ya gerek yok Gmail de fark etmiyor.

Benim de hoşuma gitmiyor da başka yöntem bulsam olmazdı kodu kullanıp ondan sonra hesabı TR'ye alıp oyun hediye göndermeyi denerim.

Zaten hesabı kurdum topluluk pazarına girmiyor.
Hesabı kurdum ve sorunsuzca kod çalıştı şimdi hesabı Türkiye'ye alıp kendime hediye göndermeyi deneyeceğim.

Sonuçları buraya yazıcamki bu soruna düşen arkadaşlar konuyu okursa faydalı olsun.
Mağazayı TR ülkeme aldım fakat hesap bakiyesi hala dolar olarak gözüküyor ve ödeme yaparken hesap bakiyesiden ödeme yapamıyorum.
Hesaba 10 TL yükledim kartımdan bakiyesi 151 TL oldu.
Hediye gönderemedim kendi hesabıma zaten ülkeyi Türkiye yaptığım için fiyatlarda değişti, bakiyeyi yüklediğim hesaptan satın alıp aile içi hesap paylaşımı yaptım ve kendi kendi hesabımın kütüphanesine yüklendi.

ABD hesap kurmak için VPN kulanın.

Son düzenleme:
Benim de hoşuma gitmiyor da başka yöntem bulsam olmazdı kodu kullanıp ondan sonra hesabı TR'ye alıp oyun hediye göndermeyi denerim.

Zaten hesabı kurdum topluluk pazarına girmiyor.
Hesabı kurdum ve sorunsuzca kod çalıştı şimdi hesabı Türkiye'ye alıp kendime hediye göndermeyi deneyeceğim.

Sonuçları buraya yazıcamki bu soruna düşen arkadaşlar konuyu okursa faydalı olsun.
Mağazayı TR ülkeme aldım fakat hesap bakiyesi hala dolar olarak gözüküyor ve ödeme yaparken hesap bakiyesiden ödeme yapamıyorum.
Hesaba 10 TL yükledim kartımdan bakiyesi 151 TL oldu.
Hediye gönderemedim kendi hesabıma zaten ülkeyi Türkiye yaptığım için fiyatlarda değişti, bakiyeyi yüklediğim hesaptan satın alıp aile içi hesap paylaşımı yaptım ve kendi kendi hesabımın kütüphanesine yüklendi.

ABD hesap kurmak için VPN kulanın.

Merhaba aynı sorunla karşı karşıyayım fakat nasıl çözdüğünüzü anlayamadım. Müsait zamanınızda biraz daha detay verme şansınız var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aynı sorunla karşı karşıyayım fakat nasıl çözdüğünüzü anlayamadım. Müsait zamanınızda biraz daha detay verme şansınız var mı acaba?

ABD Steam hesabı açıyorsun sonra kodu kullanıyorsun, sonra hesabı TR'ye taşıyorsun.
Kendi hesabını ABD'ye taşımanı önermem çünkü Steam farkederse hesabını kapatır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı