Çözüldü Steam'de 3 kart düşmesi gereken oyundan 2 kart düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

adrwx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Görselde de gördüğünüz gibi oyunda toplam 5 tane kart var. Yani bu oyundan 3 tane kart düşürebiliyoruz ama bana 2 tane düştü ve daha hakkım kalmadığı yazıyor. Neden böyle oldu? 3. kartın da düşmesi gerekmiyor mu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-12-24 135925.png
    Ekran görüntüsü 2022-12-24 135925.png
    84 KB · Görüntüleme: 63
God of War'da bir parlak kartı 28TL'ye satmıştım hocam. Tavsiyem parlak kart işine girmemeniz. Çünkü nadiren düşüyor ve parlak kartı değerli olan oyunlar 80 kuruşluk oyunlar olmuyor. Mesela Witcher 3'de Ciri parlak kartı 30TL fakat düşüp düşmeyeceği belli olmadığı için risk almaya değmez.
Hocam bu indirim de kart düsürüp kar etmek icin hangi oyunlari almaliyim?
Bu islerde yeniyim.
Hangi oyundan kac kart düsüyor. Aldigim oyundan kar edip edemiyecegimi bilmiyorum. Bir kac tane örnek söyleyebilir misiniz?

Hocam bu indirim de kart düsürüp kar etmek icin hangi oyunlari almaliyim?
Bu islerde yeniyim.
Hangi oyundan kac kart düsüyor. Aldigim oyundan kar edip edemiyecegimi bilmiyorum. Bir kac tane örnek söyleyebilir misiniz?
Oyunun kart sayısını ikiye böl eğer buçukluysa bir sonraki tam sayı. Örneğin oyunda 7 kart var ikiye böldüğünde 3 buçuk ediyor 4 e yuvarlıyorsun yani 4 kart düşüyor. Kar edip edemeyeceğini anlamak için de mesela 7 kartlık oyunun tüm kartlarına bak en düşük fiyata sahip 4 kartın fiyatını topla eğer toplam tutar oyunu satın aldığın fiyatın üzerindeyse kar edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı