Steam'de açık buldum, bunu bildirip para kazanabilir miyim?

Ücretsiz oyun alma ise ben olsam buraya bile yazmazdım kullan gitsin ödül bile verseler bazı oyunların parasını bile geçmeyeceğini düşünüyorum git hediye at arkadaşlarını mutlu et istediğin oyunları kaliteli bir biçimde oyna bence.

Aynen anladiklarinda da adamın hesabını silsinler onlar bilmiyor mu enayiler mi?
 
Bu açıkla para kazanmalısın. Valve açgöz bir şirkettir, sana hiçbir şekilde ödül vermeyecektir.
Not: Aynı durumu yaşadım ve bana durumu ilgili makamlara bildirme hakkımızı saklı tutarız vs. tarzı saçma sapan mesajlar yolladılar.
 
Steam eski bir platform. Bulduğunuz açık çok büyük olamaz. Açığı Steam'a sunup para kazanmayı hedefliyorsunuz. Açık büyük bir şey olsaydı açık üzerinden para kazanırdınız. Hiçbir ödül vermezler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin açığından faydalanarak haksız kazanç elde etmekten ötürü hesabın banlanabilir de. 😅
 
Pek heveslenme ama şansını dene. Ben 7 ay içinde "FastPay" sayesinde "Deniz Bank"tan bedava para çektim açığı söyledim 1 kere geri dönüş yaptılar ödül filan hikaye teşekkür bile etmediler bileydim cebimi dolduracak şekilde para çeker sonra açığı söylerdim. Burada demek istediğim şey bulduğun açığı kökünü kurutarak kullanmak sakın söyleme ne Valve'a ne de arkadaşlarına git o açık üzerinden oyun al ve sosyal medya platformları üzerinden hesap satışı yaparak para kazan.
 

Geri
Yukarı