Steam'de aktivite gizleme

Croatoan2

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, istediğim şey mümkün mü bilmiyorum fakat şöyle bir şey yapmak istiyorum.

Steam'deki bütün aktivitelerimi bütün arkadaş listeme kapatmak istiyorum. Yani anlıyacağınız ben bir oyuna girdiğimde bildirimi onlara gitmesin veya bilgisayarı açtığımda çevrimiçi olduğumu görmesinler ben ölmüşüm gibi :) sanki hiç olmamışım gibi.

Bu istediklerim bana çok mümkün gibi gelmiyor ama aklıma gelen mantıklı tek şey tüm listemdeki kişileri engelleyip, profilimi herkese kapatıp nickname avatar değiştirmek fakat bunları yapmak istemiyorum. Ha yaparsam kesin çözüm mü onu da bilmiyorum ama bunu yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek, fikri olan var mı? Veya dediğim gibi herkesi engelleyip profil gizlersem işe yarar mı?

Öncelikle merhaba, istediğim şey mümkün mü bilmiyorum fakat şöyle bir şey yapmak istiyorum.

Steam'deki bütün aktivitelerimi bütün arkadaş listeme kapatmak istiyorum. Yani anlıyacağınız ben bir oyuna girdiğimde bildirimi onlara gitmesin veya bilgisayarı açtığımda çevrimiçi olduğumu görmesinler ben ölmüşüm gibi :) sanki hiç olmamışım gibi.

Bu istediklerim bana çok mümkün gibi gelmiyor ama aklıma gelen mantıklı tek şey tüm listemdeki kişileri engelleyip, profilimi herkese kapatıp nickname avatar değiştirmek fakat bunları yapmak istemiyorum. Ha yaparsam kesin çözüm mü onu da bilmiyorum ama bunu yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek, fikri olan var mı? Veya dediğim gibi herkesi engelleyip profil gizlersem işe yarar mı?
Çevrimdışı mod var.

1609016922923.png

Evet böyle bir özellik var. Ama nasıl olduğunu hatırlayamıyorum :/

Ah keşke durumlar o kadar basit olsa :)

Tamam güzel, diyelim ben çevrimdışı moda geçtim ve CS:GO oyununa giriş yaptım. Sağ tarafta oyunda diye göstermeyecek mi beni?

Sen özgür birisin kendi kararlarını kendin verebildiğini kendine ıspatla bence.

Sen özgür birisin kendi kararlarını kendin verebildiğini kendine ıspatla bence.
Evet ben özgür biriyim,evet kendi kararlarımı kendim verebilirim bunuda biliyorum kendime ispatlamama ihtiyacım yok.Yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkür ederim ama durum sizin anladığınızdan çok daha karışık ve komplike maalesef ki.

Evet ben özgür biriyim, evet kendi kararlarımı kendim verebilirim bunuda biliyorum kendime ispatlamama ihtiyacım yok. Yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkür ederim ama durum sizin anladığınızdan çok daha karışık ve komplike maalesef ki.

Karışık olan ne peki arkadaşım. Erkek adamsın. Kendi Steam hesabımı birine neden gizleyeyimki. Bu ister 15 yaşında ol ister 45.Birileri beni görmesin diye hesabımdaki aktiviteyi gizliycem. Para verseler gizlemem. Birilerinin düşüncesi çok ta tın. İster ailem olsun ister eşim olsun. Hesap senin istediğin gibi kullanibilirsin düşüncem budur. The mandalorian alıntısı yapayım. Yolumuz budur :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı