Steam'de bug mu var?

Makaleler
2
Daha fazla  
Normalde eski bilgisayarıma 35GB olarak Ark Survival Evolved indirmiştim ama şu an 128 GB olduğu yazıyor. Geçen hafta The Forest indirirken 4 GB olduğu yazıyordu ama sadece 2 GB indirmişti. Şu anki bilgisayarım zaten yeri yetmiyor ama haziran gibi yeni bilgisayar alacağım ve indireceğim direkt. Sizce 60GB gibi bir sayı ile kurtulabilir miyim yoksa cidden yazdığı kadar 128 GB mı? Oyunu yakın zamanda indiren birisi söylerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde eski bilgisayarıma 35GB olarak Ark Survival Evolved indirmiştim ama şu an 128 GB olduğu yazıyor. Geçen hafta The Forest indirirken 4 GB olduğu yazıyordu ama sadece 2 GB indirmişti. Şu anki bilgisayarım zaten yeri yetmiyor ama haziran gibi yeni bilgisayar alacağım ve indireceğim direkt. Sizce 60GB gibi bir sayı ile kurtulabilir miyim yoksa cidden yazdığı kadar 128 GB mı? Oyunu yakın zamanda indiren birisi söylerse sevinirim.
Şöyle düşünün Steam daha az internet yemesi için sanırım oyunları sıkıştırılmış olarak indiriyor diye düşünüyorum sonra o açılıyor. Mesela CS:GO 9GB olarak iniyor, ama 22GB.
O yüzden oyunların altında açıldığında çıkan boyut yazar. CS:GO'da 9GB yazdığını görmedim gerekli alanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı