Red Dead Redemption alınır mı?

Daha fazla  
Herkese merhaba,

Ben yakın zamanda Red Dead Redemption I ve II'yi almayı düşünüyorum. Uzun zamandır satın almak aklımdaydı ancak fiyatından dolayı alma şansım olmamıştı. Şu an durumum var, ancak fiyatı en son baktığımdan bu yana çok yükselmiş doğal olarak. İkisini birden alınca bütçemin dörtte birini harcamış oluyorum. Oyunlarla çok alakam olmadı şimdiye kadar; bilgisayarım da yüksek grafikli oyunları oynamaya müsaade etmiyordu sistem özelliklerinden dolayı. Güçlü bir sistem topladıktan sonra ilk defa oyun zevkini tatmak istedim. O yüzden yüksek grafikli ve akıcılığı yüksek olan bir oyun olarak düşündüğüm için Red Dead Redemption'ı almak istedim. Sizce fiyatına değen bir oyun mu? Gerçekten denildiği kadar güzel mi? Güzel değil mi derken hadsizlik yapmak değil amacım. Nihayetinde Rockstar Games şirketi tarafından yapılan bir oyunun kalitesi tartışılmaz, ancak yine de emin olmak istedim. Rockstar Games'in kendi sitesi ile Steam arasında oyun fiyatı anlamında ciddi fark var. Steam'de de yılbaşı indirimi var belki o yüzden uygun fiyatlıdır, ancak niye fiyat dalgalanmaları oluyor merak ettim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Ben yakın zamanda Red Dead Redemption'i ve II'yi almayı düşünüyorum. Uzun zamandır satın almak aklımdaydı ancak fiyatından dolayı alma şansım olmamıştı. Şu an durumum var, ancak fiyatı en son baktığımdan bu yana çok yükselmiş doğal olarak. İkisini birden alınca bütçemin dörtte birini harcamış oluyorum. Oyunlarla çok alakam olmadı şimdiye kadar; bilgisayarım da yüksek grafikli oyunları oynamaya müsaade etmiyordu sistem özelliklerinden dolayı. Güçlü bir sistem topladıktan sonra ilk defa oyun zevkini tatmak istedim. O yüzden yüksek grafikli ve akıcılığı yüksek olan bir oyun olarak düşündüğüm için Red Dead Redemption'ı almak istedim. Sizce fiyatına değen bir oyun mu? Gerçekten denildiği kadar güzel mi? Güzel değil mi derken hadsizlik yapmak değil amacım. Nihayetinde Rockstar Games şirketi tarafından yapılan bir oyunun kalitesi tartışılmaz, ancak yine de emin olmak istedim. Rockstar Games'in kendi sitesi ile Steam arasında oyun fiyatı anlamında ciddi fark var. Steam'de de yılbaşı indirimi var belki o yüzden uygun fiyatlıdır, ancak niye fiyat dalgalanmaları oluyor merak ettim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Eğer paranın 4'te 1 değil de tamamı olsa yine verilir fakat, ben en son RDR oyunlarını oynamanızı öneririm çünkü denk oyunu yok oynadıktan sonra boşa düşüyorsunuz ve diğer oyunlar zevk vermiyor.

Sadece RDR 2 al. RDR1 daha sonra geçiyor zaten. Eğer ikisini alıp ilk 2. oyunu oynarsan 1.oyun sana çok kötü gelir bence. Sadece rdr2 alıp rdr1 youtubeden izlemeni öneririm. Gerek yok o kadar para vermeye RDR1 için . Ama RDR2 kesinlikle değer.

Hikayesi müthiş ama yavaş yavaş açılıyor bunu dizi olarak anlatacak olsam Breaking Bad gibi derdim yavaşça işlenen ama başyapıt olan bir şey. 550 lira gibi bir fiyata alıp şaheseri oynayabilirsiniz.

Rdr 1'i sırf ikinci oyunun hatırına oynadım. Açıkçası oynarken baya sıkıldım ama zaten çok uzun değildi. Önce Rdr 2'yi oynayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı