Steam'de cüzdan bakiyesi diğer hesaba nasıl aktarılır?

322269

Hectopat
Merhabalar, bugün CS:GO oynarken 95 TL'lik Hydra kasası düştü ama diğer hesabıma düştü. Onu satarsam 110 TL olacak cüzdanımda ama satamıyorum kasayı. E-posta onay kodu istiyor ama e-postama gelmediği için desteğe yazdım, e-posta değişecek. Cüzdan bakiyeme eklenince diğer hesabıma parayı nasıl atabilirim? (Cüzdan kodu.)

Merhabalar, bugün CS:GO oynarken 95 TL'lik Hydra kasası düştü ama diğer hesabıma düştü. Onu satarsam 110 TL olacak cüzdanımda ama satamıyorum kasayı. E-posta onay kodu istiyor ama e-postama gelmediği için desteğe yazdım, e-posta değişecek. Cüzdan bakiyeme eklenince diğer hesabıma parayı nasıl atabilirim? (cüzdan kodu.)

95TL'lik bir skin alıp ByNoGame'de satabilirsiniz.

Kasayı ana hesabınıza takas yoluyla aktarabilirsiniz. Ardından ana hesabınızda satışa koyarsınız, para direkt olarak ana hesabınıza gelmiş olur.

İsterseniz hediye kartı yoluyla da yan hesabınızdaki bakiyeyi ana hesabınıza geçirebilirsiniz.

Kasayı ana hesabınıza takas yoluyla aktarabilirsiniz. Ardından ana hesabınızda satışa koyarsınız, para direkt olarak ana hesabınıza gelmiş olur.

İsterseniz hediye kartı yoluyla da yan hesabınızdaki bakiyeyi ana hesabınıza geçirebilirsiniz.

Hediye kartı atınca direkt para diğer hesaba mı gidiyor?
95TL'lik bir skin alıp ByNoGame'de satabilirsiniz.

Takas yapamam yaklaşık 15TL var cüzdanda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı