Steam'de EA Play satın alınmıyor

musluig23

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Steam cüzdanımda $5.01 dolar var ve EA Play alacaktım, EA Play üyeliği de $4.99 dolar. Satın aldığımda işleminiz gerçekleştirilemedi diyor ve Papara hesabıma bildirim geliyor bakiyeniz yetersiz diye, ben nerede hata yaptım? Steam cüzdan kodu satın aldım 5 dolarlık, EA Play üyeliği almam lazım değil mi? Bu arada Papara üzerinden yatırmıştım. Şöyle bir şey de var; geçen ay EA Play üyeliğim bitti fakat bitmesine rağmen 2 3 gün oynamaya devam ettim sonra iptal etti, ondan kaynaklı olabilir mi bu sorun? Bu sorunu nasıl çözeceğim şimdi Steam cüzdanımdaki 5 doları da iade ettim bekliyorum.

Satın alma kısmından cüzdan yerine kartı seçmiş olabilirsiniz.

Satın alma kısmında geliyor fakat cüzdanınızda para yok galiba o yüzden kart kısmına yönelecek eğer kartımı kaydet dediysen.
Steam Cüzdanımda 5 dolar var, Paparada 145 tl vardı Onuda Steam De 5 dolara çevirdim,şimdi nasıl alacağım?

Şu an Steam cüzdanınızda 5 dolar var mı hocam yoksa iade mi ettiniz o parayı?
Hocam İade Ettim Bekliyorum İade Edilmedi henüz Birde İade Et'e tıklamadan önce de 5 dolarla Ea Play Üyeliği alamadım hata verdi

Hocam İade Ettim Bekliyorum İade Edilmedi henüz Birde İade Et'e tıklamadan önce de 5 dolarla Ea Play Üyeliği alamadım hata verdi
nası düzeltirim

Hocam iade ettim bekliyorum iade edilmedi henüz bir de iade Et'e tıklamadan önce de 5 dolarla EA Play üyeliği alamadım hata verdi.

Nasıl düzeltirim?

Hocam Steam destek kısmından iadenizi iptal edin daha sonrasında EA Play'i sepete ekleyip fotoğraf atar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…