Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #1 Bunu %100 olacak diye bir şey sormuyorum. Tahminleri alıyorum. Fakat tahmin ederken zamanı ve kaç TL'ye düşeceğini yazar mısınız?
Bunu %100 olacak diye bir şey sormuyorum. Tahminleri alıyorum. Fakat tahmin ederken zamanı ve kaç TL'ye düşeceğini yazar mısınız?
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 9 Ağustos 2020 #2 İndirim bence yakın tarihte olmaz çünkü 2 defa indirime girdi diye hatırlıyorum. İndirime her girdiğinde de 9,75 TL oldu. Artı 0 Eksi
İndirim bence yakın tarihte olmaz çünkü 2 defa indirime girdi diye hatırlıyorum. İndirime her girdiğinde de 9,75 TL oldu.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 9 Ağustos 2020 #3 Yaz indiriminde ve ondan önce yapılan indirimde 9,75 olmuştu. Keşke o zaman alsaydınız. Yakın zamanda gireceğini düşünmüyorum ben de. Artı 0 Eksi
Yaz indiriminde ve ondan önce yapılan indirimde 9,75 olmuştu. Keşke o zaman alsaydınız. Yakın zamanda gireceğini düşünmüyorum ben de.
Artyom_Alekseyevich Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 328 Çözümler 1 Yer Moscow Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #4 Emzik dedi: Bunu %100 olacak diye bir şey sormuyorum. Tahminleri alıyorum. Fakat tahmin ederken zamanı ve kaç TL'ye düşeceğini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sık sık giriyor ETS 2 indirime yakalarsanız alın. Artı 0 Eksi
Emzik dedi: Bunu %100 olacak diye bir şey sormuyorum. Tahminleri alıyorum. Fakat tahmin ederken zamanı ve kaç TL'ye düşeceğini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sık sık giriyor ETS 2 indirime yakalarsanız alın.
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 9 Ağustos 2020 #5 Emzik dedi: Bunu %100 olacak diye bir şey sormuyorum. Tahminleri alıyorum. Fakat tahmin ederken zamanı ve kaç TL'ye düşeceğini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 9,75 TL gördüm en uygun her yaz indirimi yada başka indirinkerde o fiyata düşüyor. Artı 0 Eksi
Emzik dedi: Bunu %100 olacak diye bir şey sormuyorum. Tahminleri alıyorum. Fakat tahmin ederken zamanı ve kaç TL'ye düşeceğini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 9,75 TL gördüm en uygun her yaz indirimi yada başka indirinkerde o fiyata düşüyor.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #6 Cadılar bayramı olabilir en yakın. O zaman indirime girecektir. Artı 0 Eksi