V Ventum Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Merhabalar internet indirme hızım 700 KB olduğu için Forza'sı olan bir arkadaştan aldım oyunu. Ama eve gelip yedekten yükle dediğimde ve dosyaları seçtiğimde ileriye tıklayamıyordum sebebi nedir çözümü var mı 0'dan tekrar mı yüklemeliyim. Dosya Ekleri steam forza yedek.png 13 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021
Merhabalar internet indirme hızım 700 KB olduğu için Forza'sı olan bir arkadaştan aldım oyunu. Ama eve gelip yedekten yükle dediğimde ve dosyaları seçtiğimde ileriye tıklayamıyordum sebebi nedir çözümü var mı 0'dan tekrar mı yüklemeliyim.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 26 Haziran 2021 #2 Hocam Steam'den farklı bir diske atın. Farklı diskiniz yoksa yeni bölüm oluşturmayı deneyin. Aynısını ben de yaşamıştım ve bu şekilde çözdüm. Artı 0 Eksi
Hocam Steam'den farklı bir diske atın. Farklı diskiniz yoksa yeni bölüm oluşturmayı deneyin. Aynısını ben de yaşamıştım ve bu şekilde çözdüm.
KS KS V Ventum Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #3 Asdasgudas dedi: Hocam Steam'den farklı bir diske atın. Farklı diskiniz yoksa yeni bölüm oluşturmayı deneyin. Aynısını ben de yaşamıştım ve bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler ama ben sanırım yanlış yazmışım Epic Games'deki gibi yedeklemeyi denedik direk dosyaları kopyalamıştık yedek almadan. Artı 0 Eksi
Asdasgudas dedi: Hocam Steam'den farklı bir diske atın. Farklı diskiniz yoksa yeni bölüm oluşturmayı deneyin. Aynısını ben de yaşamıştım ve bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler ama ben sanırım yanlış yazmışım Epic Games'deki gibi yedeklemeyi denedik direk dosyaları kopyalamıştık yedek almadan.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 27 Haziran 2021 #4 Ventum dedi: Deneyeceğim teşekkürler ama ben sanırım yanlış yazmışım Epic Games'deki gibi yedeklemeyi denedik direk dosyaları kopyalamıştık yedek almadan. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu Steam üzerinden yedeklerseniz çalışmama ihtimali yok. Ben genel olarak hard diskimde yedek taşırım. İndirmeye uğraşmadan kurarım. Artı 0 Eksi
Ventum dedi: Deneyeceğim teşekkürler ama ben sanırım yanlış yazmışım Epic Games'deki gibi yedeklemeyi denedik direk dosyaları kopyalamıştık yedek almadan. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu Steam üzerinden yedeklerseniz çalışmama ihtimali yok. Ben genel olarak hard diskimde yedek taşırım. İndirmeye uğraşmadan kurarım.