Çözüldü Steam'de her oyun iade edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, bugün DEVOUR aldım ve hiç beğenmedim. Oyunu 118 dakika oynadım iade talebinde bulundum. Konum ise şu; her oyun iade ediliyor mu? İade edilmiyorsa DEVOUR oyunu iade ediliyor mu, bilginiz var mı? Eğer daha önce iade ettiyseniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyun kategorisinde olan, 2 saatten az oynanmış ve 14 günlük satın alma süresinin geçmediği her oyun iade ediliyor.
DLC'ler ve oyun içi satın alımlar için biraz değişkenlik gösterebiliyor. Ayrıca sanırım 2 saat 2.5-3 saate kadar gevşeyebiliyor.
Sizin oyununuz iade olur merak etmeyin.
Hocam oyunu neden beğenmediniz arkadaşlarla alacağız da ?
Save mantığı yok bir kere, ya da ben bulamadım çünkü hiçbir seçenek yok direkt oyundan çık gibi bir seçenek koymuşlar. Jumpscareler güzel altınıza edebilirsiniz ama oyunda ki görevler 4 kişi olmadığınız sürece uzun sürebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bir görevde akıl hastanesinde 10 tane fare ve 10 tane elektirik tüpünü bulmamız gerekiyordu. Haliyle 2 kişi oynadığımız için yapmamız çok zor oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı