Disk'e yazma iznin yoksa nerden yüklediğinin bir önemi olmaz.Bu da olmadiEn iyisi flatpak versiyonu yukleyeyim o sekilde daha kolay olacak gibi.
sudo apt install partitionmanager
sudo chmod -R u+w /media/Vieers/500GB
Yalnizca kok mu secmeliyim herkes mi?Biçimlendirmek, daha doğrusu silip yeniden oluşturmak için önce bağlantısını kesmelisin.
Tamam NTFS olsaydı biraz daha uğraşmamız gerekirdi, ama gerek yok.
Ayrıca dosyalarını yedeklemen gerekir.
Herkes.Yalnizca kok mu secmeliyim herkes mi?
Sonunda oldu hocam oyunlari tasidim calisiyor da su an sikinti yok gibi valla ne kadar tesekkur etsem azHerkez.
Hocam tekrar selamlar yeni fark ettim bilgisayari yeniden baslattigimda kutuphane kopmus oluyor tekrar eklemem gerekiyor bunu nasil cozerim bilgin var midir?Herkes.
Gnome disk utility ile açılışta otomatik bağlanması için ayarlayabiliriz.Hocam tekrar selamlar yeni fark ettim bilgisayari yeniden baslattigimda kutuphane kopmus oluyor tekrar eklemem gerekiyor bunu nasil cozerim bilgin var midir?
Valla iyi mi yaptım bilmiyorum ama bu olunca cachyos yükledim onda Steam direkt açtı kütüphaneyi sorun çıkmadı ama otomatik bağlama sorunu onda da oldu dediğin uygulama ile otomatik bağlama yaptım şimdi sadece girişte şifre istiyor onun dışında bi sıkıntı olmuyor umarım başka sorun çıkarmazGnome disk utility ile açılışta otomatik bağlanması için ayarlayabiliriz.
Diskler uygulamasını aç, diski seç. üç nokta işaretinden bağlama seçeneklerini seç.
Açılan pencerede açılışta bağlama olur, onu aktif et. Bu yeterli olur ama bağlandığı yerin daha güzel bir isimle bağlanması için aşağıda bir bölgede "label" seç.
Uygulamayı şuan açamadığım için ekran görüntüsü ekleyemiyorum.
Kwallet mı?Şimdi sadece girişte şifre istiyor...
Ubuntu ve openSUSE dağıtımları farklı birşey tercih etmezdim ben.cachyos yükledim
Olabilir hocam tam bakamadım.Kwallet mı?
Evet farklı biliyorum ama internette öneren çok olmuştu denemek istedim ve zorinde yaşadığım sıkıntıları bunda henüz yaşamadım. Senin önerdiğini dağıtım nedir hocam zaten araştırma aşamasındayım sürekli dağıtım değiştiriyorum.Ubuntu ve openSUSE dağıtımları farklı birşey tercih etmezdim ben.
Cachy OS'in yapıpta diğer dağıtımların yapmadığı birşey yok. Performans için daha "iyiymiş" öyle birşey ölçmedim o dağıtımda. Ki insanların çok sevmesinin ana nedeni çok performanslı kernelLER ve yamalar sunmaları.Evet farklı biliyorum ama internette öneren çok olmuştu denemek istedim ve zorinde yaşadığım sıkıntıları bunda henüz yaşamadım.
Ubuntu ve openSUSE uzun zamandır varlar. Kayda değer işler sunuyorlar.Senin önerdiğini dağıtım nedir hocam zaten araştırma aşamasındayım sürekli dağıtım değiştiriyorum.
do-release-upgrade var.sdbootutil adlı bir araç geliştiriliyor vs.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.