Steam'de indirim kuponu nasıl kullanılır?

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Bethesda TR'den 1 yıllık Fallout 1ST üyeliği için %99 indirim kuponu kazandım ancak nasıl kullanıldığı konusunda bilgim yok. Bilgisi olan yardım edebilir mi?

Kupon:

Ekran Görüntüsü (118).png

Abonelik ekranı:

Ekran Görüntüsü (119).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada da yazdığı ve benim de bildiğim kadarıyla uygula dedikten sonra mağaza bölümünde indirimli fiyatını göreceksiniz. Tam olarak bilmiyorum dediğim gibi, destek bölümüne yazarsınız en kötü. Yardımcı olurlar.

Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz. :)

Ödeme esnasında nasıl kupon kullanabilirim?​

Sepetinize geçerli bir ürün eklediğiniz zaman, Steam kullanılabilecek bir kuponunuz varsa bunu otomatik olarak kullanacaktır. “Satın al” düğmesine tıklamadan önce, sepetinizdeki o kupon için “Kuponu Sil/Değiştir” bağlantısına tıklayarak kuponunuzu daha sonra kullanmak üzere saklayabilirsiniz.

Orada da yazdığı ve benim de bildiğim kadarıyla uygula dedikten sonra mağaza bölümünde indirimli fiyatını göreceksiniz. Tam olarak bilmiyorum dediğim gibi, destek bölümüne yazarsınız en kötü. Yardımcı olurlar.

Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz. :)

Ödeme esnasında nasıl kupon kullanabilirim?​

Sepetinize geçerli bir ürün eklediğiniz zaman, Steam kullanılabilecek bir kuponunuz varsa bunu otomatik olarak kullanacaktır. “Satın al” düğmesine tıklamadan önce, sepetinizdeki o kupon için “Kuponu Sil/Değiştir” bağlantısına tıklayarak kuponunuzu daha sonra kullanmak üzere saklayabilirsiniz.
Abonelik sepete eklenmiyor. Şu an devam eden 1 aylık aboneliğim var, 1 senelik abonelik ekleyince ödenecek tutar 500+ TL olarak gözüyor.

Ekran Görüntüsü (126).png

Sonuç olarak sorumun cevabı orada yok.

Ekleme: 29 Kasım'dan sonra tekrar deneyeceğim.

Son düzenleme:
Abonelik sepete eklenmiyor. Şu an devam eden 1 aylık aboneliğim var, 1 senelik abonelik ekleyince ödenecek tutar 500+ TL olarak gözüyor.

Eki Görüntüle 753904

Sonuç olarak sorumun cevabı orada yok.

Ekleme: 29 Kasım'dan sonra tekrar deneyeceğim.
O halde Steam Destek bölümüne yazmak daha doğru olacaktır gibi. 🤔

Steam desteğin kafası patates püresi gibi oldu, sorunu anlamadılar. Hatta son cevapta "kartınızda bakiye olmayabilir" gibi çok alakasız bir çözüm önerisi geldi. Bethesda TR ile iletişim halindeyim bir şekilde çözeceğimize inanıyorum.

Güncelleme.
Steam destek, 10 gün ve 6 mesajın sonunda sorunu çözebildi. Bethesta TR sorun çözülene kadar çok alakadar oldu, onların da ilgisi çok memnun etti.

Ekran Görüntüsü (200).png

Ekran Görüntüsü (198).png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı