HP Victus 15-FA1005NT 7N9r3EA laptopta FPS sorunu

Yusuff0eren

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
SİSTEM
Anakart: Msi Pro B650M P
Ram: Viper16x16(32) GB Ram 5600mhz
Ekran Kartı: Asus RTX 4070 Dual
İşlemci: Amd Ryzen 5 7600x
SSD: Kingston 1tb ssd
Sıvı Soğutucu: Msi CORELİQUİD 240R V2
Kasa:NZXT H5 FLOW RGB
Monitör 1:acer ed270x
monitör 2:LG Flatron W1941S

EKİPMANLAR
MOSUE: GLORİOUS MODEL I
KLAVYE GAMEPOWER SABER RGB
KULAKLIK: KENSA
Valorant da veya diğer oyunlarda FPS sorunları yaşıyorum, çok kasıyor. Droplar falan giriyor. 2 gün önce bakımı yapıldı. Termal macun ile alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant da veya diğer oyunlarda FPS sorunları yaşıyorum, çok kasıyor. Droplar falan giriyor. 2 gün önce bakımı yapıldı. Termal macun ile alakalı olabilir mi?

İşlemcide throttle olabilir, ThrottleStop indir, test yaparken limits sekmesini SS at.

Bir de kullanımlar ne durumda? GPU ve işlemci kullanımında bir gariplik yoktur umarım.

İşlemcide throttle olabilir, ThrottleStop indir, test yaparken limits sekmesini SS at.

Bir de kullanımlar ne durumda? GPU ve işlemci kullanımında bir gariplik yoktur umarım.

CPU not sportted diyor (CPU ve GPU normal seviyelerde).

Bakım yanlış yapılmış olabilir. Kim yaptı ve hangi macun kullanıldı?

İlk olarak PC benim değil bir arkadaşın bakımı nerede yapıldı bilmiyorda ben belki maccunu sürmemişlerdir dedim.

Evet Intel i7.

Bakımdan önce böyle bir problem var mıydı? Intel işlemcide o hatayı vermemesi lazım aslında, SS atabime şansınız var mı?

İlk olarak PC benim değil, bir arkadaşın. Bakımı nerede yapıldı bilmiyorda ben belki maccunu sürmemişlerdir dedim.

Evet Intel i7.

Intel işlemciler ThrottleStop destekliyor garip ve bakımı sorgulayın. Bu durum bakim sonrası başladı ise problem orayı işaret ediyor.

Bakımdan önce böyle bir problem var mıydı?

Yoktu.

Intel işlemciler ThrottleStop destekliyor garip ve bakımı sorgulayın. Bu durum bakim sonrası başladı ise problem orayı işaret ediyor.

Tamamdır.

CPU normal diyor oyunda.

Ekran kartı yerine işlemcinin VRAM'ini kullanıyor grafikler ekranından falan NVIDIA seçili bende anlayamadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı