Steam'de INSIDE+LIMBO Pack 17,55 TL.

Ben Epic Games'ten nefret ettiğim için Epic Games indirimlerini paylaşmıyorum ve takip de etmiyorum. Fall Guys, Rocket League gibi güzel oyunlara ev sahipliği yapmasa yüzüne bakmayacağım bir Launcher. Ücretsiz oyunları öylesine topluyorum ama şu an Fall Guys dışında hiçbir oyun için kullanmıyorum.
Tamam başkasına söylerim.

@DTB Siz ilgilenirseniz belki, sevinirim. 😄
Epic Games'de Batman Arkham City ve bir oyunu daha 7.5 TL. Konusu açıldı mı bilmiyorum yakın zamanda görmedim. WB yayıncı indirimi var. Telefonda ve çalışıyor olduğum için yapamadım ama konusunu açarsanız insanlar faydalansın. 😀

Tamam başkasına söylerim.

@DTB Siz ilgilenirseniz belki, sevinirim. 😄

Hocam Steam'de indirimde 15.3TL oluyor koleksiyon kartlarını satınca 5TL cepte kalmış oluyor yani oyunlar 10TL'ye geliyor. 3TL fazla verip Steam'den almak daha mantıklı. Ben RDR2'yi Epic Games'den almak zorunda kaldım daha önce, ömür törpüsü gibi laucherda oynayınca zevk alamıyorum. :D

Hocam Steam'de indirimde 15.3TL oluyor koleksiyon kartlarını satınca 5TL cepte kalmış oluyor yani oyunlar 10TL'ye geliyor. 3TL fazla verip Steam'den almak daha mantıklı. Ben RDR2'yi Epic Games'den almak zorunda kaldım daha önce, ömür törpüsü gibi laucherda oynayınca zevk alamıyorum. :D

Kart al sat haklı olabilirsiniz bir şey diyemem. 🙂
RDR 2 Ultimate aldım ben Epic'ten, masaüstünde simgesi var tıklayınca açılıyor 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı