Steam'de INSIDE+LIMBO Pack 17,55 TL.

Sadece İnside alınıyor ben aldım hemen. :)

İki oyun ayrı ayrı 19.5₺ ye alınabiliyor.
Limbo'yu da almanızı öneririm. Hayırlı olsun.

Kart işini bitirdiler ne güzel para kasıyorduk 😭
Ben ucuza oyun alıp 3. şahıs yazılımlarla kart kasarak kâr etme işini doğru bulmuyordum. Steam'in bu olayı önlemek için yaptığı fiyat politikası güncellemesinden bu konuda hoşnutum ama 1, 2 TL'ye gerçekten güzel oyunlar alınabiliyordu. Cüzdanda biriken parayla birkaç oyun almak daha zor artık.

Son düzenleme:
Kart işini bitirdiler ne güzel para kasıyorduk 😭
Kart kasma için saygı duruşu o7. Bu güzel taktik bana CS GO prime, RDR2 ve Detroit Become Human aldırdı.

Nasıl yaptınız hocam ben ekleyemiyorum bir türlü başa atıyor.
Hocam şu an paket Türkye'de satıştan kaldırıldı. Zaten 2 ürünün toplam fiyatıyla arasında 2 TL gibi bir fiyat farkı var. Ayrı ayrı sepete ekleyip 20 TL'den daha ucuza bu iki oyuna sahip olabilirsiniz.

Her ne kadar türü sevmesemde ikisi de iyi oyunlar hele ki Inside türünün en iyisidir kesinlikle. Oyunu merak ediyorsanız alın anlatması pek de kolay olmayan bir oyun oynamadan o duygu geçmiyor.

Inside 13 TL'ye almıştım sonuna kadar hak eder, Limbo'yu sonradan aldım da Inside kadar sarmadı, bıraktım. 20 liraya artık çok bir şey de alınmıyor zaten. 🙂
Ben INSIDE'ı henüz oynamadım ve doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Sadece oynanış videosundan LIMBO'nun üstüne çok şey koyduğu belli oluyor.

Aynı yapımcının 2 öncü bağımsız yapımı bu fiyata gerçekten bedava. Birkaç defa zamlanmasına rağmen hala bu iki oyun böyle bir fiyata alınabiliyor. Kaçırmamanızı öneririm.

Epic Games'de Batman Arkham City ve bir oyunu daha 7.5 TL. Konusu açıldı mı bilmiyorum yakın zamanda görmedim. WB yayıncı indirimi var. Telefonda ve çalışıyor olduğum için yapamadım ama konusunu açarsanız insanlar faydalansın. 😀

Epic Games'de Batman Arkham City ve bir oyunu daha 7.5 TL. Konusu açıldı mı bilmiyorum yakın zamanda görmedim. WB yayıncı indirimi var. Telefonda ve çalışıyor olduğum için yapamadım ama konusunu açarsanız insanlar faydalansın. 😀
Ben Epic Games'ten nefret ettiğim için Epic Games indirimlerini paylaşmıyorum ve takip de etmiyorum. Fall Guys, Rocket League gibi güzel oyunlara ev sahipliği yapmasa yüzüne bakmayacağım bir Launcher. Ücretsiz oyunları öylesine topluyorum ama şu an Fall Guys dışında hiçbir oyun için kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı