Steam'de kart satmak ve satın almak hakkında ne bilinmeli?

XP olayı dediğim gibi çok ilgilenmediğim için pek bilmiyorum Xp kasıp level atlamak önemli mi?
Seviye atlayarak Steam’deki arkadaş ekleme kapasitenizi artırabilir ve 0. seviyeden itibaren her 10 seviye atladığınızda profilinize 1 vitrin ekleme hakkı kazanırsınız. Profil kişileştirme açısından pek çok imkan sunar ve seviyesi yüksek kişiler toplulukta güvenilir olarak görülür.
Daha fazla bilgi için: Steam Seviyeleri ve TP

XP olayı dediğim gibi çok ilgilenmediğim için pek bilmiyorum Xp kasıp level atlamak önemli mi?
Onemı yok. Sadece Steam profılıne ekstra vıtrın eklemenı saglıyor. Vıtrınlerde oyunlarda aldıgın ekran goruntulerını veya edındıgın basarımlar gıbı seylerı sergılıyorsun. Tek amacı profılını guzel gostermek.

Seviye atlayarak Steam’deki arkadaş ekleme kapasitenizi artırabilir ve 0. seviyeden itibaren her 10 seviye artığınızda profilinize 1 vitrin ekleme hakkı kazanırsınız. Genellikle profil kişileştirme ve güvenilirlik açısından önemlidir.
Onemı yok. Sadece Steam profılıne ekstra vıtrın eklemenı saglıyor. Vıtrınlerde oyunlarda aldıgın ekran goruntulerını veya edındıgın basarımlar gıbı seylerı sergılıyorsun. Tek amacı profılını guzel gostermek.
Yani benim için çok da önemli değilmiş açıkçası ben çoğunlukla oyunumu oynar çıkarım ama aklımın bir kenarında dursun dedikleriniz belki şu an olmasa da sonra işime yarar teşekkürler cevaplarınız için.

@lyforeid hocam dediğiniz bişey aklıma takıldı da hani kartlar oyunlardan düşüyor dediniz ya benim bu sattıklarımı Steam çıkarmanın yanında verdi yani bunlar oyundan verilmediği için daha mı önemli oluyor yoksa daha mı önemsiz oluyor?

Yani benim için çok da önemli değilmiş açıkçası ben çoğunlukla oyunumu oynar çıkarım ama aklımın bir kenarında dursun dedikleriniz belki şu an olmasa da sonra işime yarar teşekkürler cevaplarınız için.

@lyforeid hocam dediğiniz bişey aklıma takıldı da hani kartlar oyunlardan düşüyor dediniz ya benim bu sattıklarımı Steam çıkarmanın yanında verdi yani bunlar oyundan verilmediği için daha mı önemli oluyor yoksa daha mı önemsiz oluyor?
Hayır, daha değerli olmuyor. Büyük Steam etkinliklerinde keşif kuyruğu yoluyla ücretsiz kart verilmesi olayı uzun zamandır yapılan bir şey. En fazla Pazar'da gördüğünüz ortalama fiyata satabilirsiniz. Para birimi dolara geçtiğinden fiyatlarda yığılma söz konusu oldu. O yüzden bir fiyat miktarına satan yüzlerce kişi var, elden hızlı çıkarmak için en düşük miktarı belirleyin.
Ayrıca kartlar 4 Şubat'a kadar geçerli. 4 Şubat'tan sonra alınması mümkün olmayacak ve envanterdeki kartlar silinecek. O yüzden istiflemeyin, satın veya işleyin.

Hayır, daha değerli olmuyor. Büyük Steam etkinliklerinde keşif kuyruğu yoluyla ücretsiz kart verilmesi olayı uzun zamandır yapılan bir şey. En fazla Pazar'da gördüğünüz ortalama fiyata satabilirsiniz. Dolara geçtiğimizden fiyatlarda yığılma söz konusu oldu. O yüzden bir fiyat miktarına satan yüzlerce kişi var.
Ayrıca kartlar 4 Şubat'a kadar geçerli. 4 Şubat'tan sonra alınması mümkün olmayacak ve envanterdeki kartlar silinecek. O yüzden istiflemeyin, satın veya işleyin.
İşleyin derken Xp'ye mi dönüştüreyim? Birde tek kartla bu işlemi yapabilir miyim? Bu beleş kartlar baya satmış son zamanlarda gözüme çarptı.

Birde tek kartla bu işlemi yapabilir miyim? Bu beleş kartlar baya satmış son zamanlarda gözüme çarptı.
Büyük bir etkinlik dönemindeyiz, bu rozet 4 Şubat'tan sonra kazanılması mümkün olmayacak ayrıca çok ucuza satıldığından ucuz bir seviye atlama yolu. Ücretsiz verildiğinden dolayı da herkesin elinde var. Bu yüzden çok satış ve alış işlemi görülüyor.
Tek kartı ancak satabilir, cevhere dönüştürebilir veya takaslayabilirsiniz. Tek kartla rozet işleyemezsiniz. Rozet işlemek için serideki tüm kartlara ihtiyacınız var.
İşleyin derken Xp'ye mi dönüştüreyim?
Evet. Bir kere rozet işlemek, size bir rozet kazandırır ve 100 XP verir.

Geri kalan kartları, yani rozet ilerlemesini görmek için kartın üstündeki "ilerlemeyi görüntüle"ye basın.
1703602600341.png

Büyük bir etkinlik dönemindeyiz, bu rozet 4 Şubat'tan sonra kazanılması mümkün olmayacak ayrıca çok ucuza satıldığından ucuz bir seviye atlama yolu. Ücretsiz verildiğinden dolayı da herkesin elinde var. Bu yüzden çok satış ve alış işlemi görülüyor.
Tek kartı ancak satabilir veya takaslayabilirsiniz. Tek kartla rozet işleyemezsiniz. Rozet işlemek için serideki tüm kartlara ihtiyacınız var.

Evet. Bir kere rozet işlemek, size bir rozet kazandırır ve 100 XP verir.

Geri kalan kartları, yani rozet ilerlemesini görmek için kartın üstündeki ilerlemeye basın.
Eki Görüntüle 2065413
Hocam takaslayın dedinizde bir hesabımdaki kartı diğer hesabıma ücretsiz gönderebilir miyim?

Hocam takaslayın dedinizde bir hesabımdaki kartı diğer hesabıma ücretsiz gönderebilir miyim?
Evet, takas yaparak envanterinizdeki takasa uygun ögeleri başka hesaplarla takaslayabilirsiniz. Takas yapma işlemi tamamen ücretsiz ve çok kolaydır. Sadece karşı tarafla eşya takasında bulunacaksınız. Bu takaslar karşılıksız olabilir. Yani iki tarafında birbirine eşya göndermesi zorunluluğu yok. Bir taraf armağan da gönderilebilir.
Siz kendi hesaplarınız arasında takas yapacağınızdan hiçbir sorun olmaz ancak yabancı biriyle takas yapacak olursanız kendi gönderdiğiniz ve karşıdakinin teklif ettiği eşyaları dikkatlice kontrol ederek işlem yapın. Steam önüne geçmeye çalışsa da takas dolandırıcılıkları çok yaygındır.

Hocam 4. Maddede dediğiniz şey TL kalktığı için mi?
Birde zaten bu oyun ucuzmuş alayım kartları satıp kâr edeyim kafasında değilim Steam çıkartmanın yanında kart verince sattım ama daha önce hiç yapmadığım için bilmiyordum teşekkürler detaylı cevap için.
Aklıma gelmişken bu kart alanlar ne için alıyor profilinde mi sergiliyorlar? Kartların ne işe yaradığını merak ettim o yüzden soruyorum.
Tl kalkmadan öncede Steam indirimli oyun dahi 6 TL den aşağı satılmayacak gibi bi fiyat koymuştu o zamandan bu yana.

Bazen oyun ucuz kartları değerli oluyodu o zaman kar elde ediliyodu. Diğeri cevhere dönüşürüp kart paketi alınabiliyor. En sonuncusu da xp için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı