Steam'de kullanılan ilk CD anahtarı nasıl bulunur?

Drange

Hectopat
Daha fazla  
1671122729521.png

Hesabımda kullanılan ilk CD anahtarını nasıl bulabilirim, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap size mi ait yoksa satın mı aldınız? Genelde bu durum ''10 yıllık ve 5 yıllık CS:GO tecrübe jetonum olsun, eski gözükeyim.'' diyerek eski tarihli Steam hesabı satın alanların başına geliyor. Bu tarz hesaplar bir yöntem ile çalınarak ele geçiriliyor ve öyle satılıyor. Eğer durum buysa yapacak bir şeyiniz yok.

Hesap size mi ait yoksa satın mı aldınız? Genelde bu durum "10 yıllık ve 5 yıllık CS:GO tecrübe jetonum olsun, eski gözükeyim." diyerek eski tarihli Steam hesabı satın alanların başına geliyor. Bu tarz hesaplar bir yöntem ile çalınarak ele geçiriliyor ve öyle satılıyor. Eğer durum buysa yapacak bir şeyiniz yok.

Anladım.

@OMFG EPIC

Siz hesap alim satim isleriyle ugrasiyordunuz hatirladigim kadariyla. Bir konuda Steam Destek ekibinin artik CD anahtarini sormadigini söylemistiniz. Peki sunulan bilgilere ragmen CD anahtarini sormalari normal mi?
Geçen bende hesap satın aldım ilk e-mail mi diye hesap kurtarma yaptım ödeme yöntemi kullanılan CD key falan yine istiyorlar.

@OMFG EPIC

Siz hesap alim satim isleriyle ugrasiyordunuz hatirladigim kadariyla. Bir konuda Steam Destek ekibinin artik CD anahtarini sormadigini söylemistiniz. Peki sunulan bilgilere ragmen CD anahtarini sormalari normal mi?
Cd anahtarı içeren bie oyun varsa hesapta sorabiliyorlar. Kaydetmedim ama diğer bilgilerim bunlar diyebilirsiniz.

CD anahtarı içeren bile oyun varsa hesapta sorabiliyorlar. Kaydetmedim ama diğer bilgilerim bunlar diyebilirsiniz.

Şöyle düşünün. Şimdi bir Steam hesabı var, 2003 yılında açılmış. Açıldığı gibi kutulu oyun aktifleştirilmiş CD anahtarı ile. Sonra bu hesap 19 yıl bomboş AFK kalmış.

Sonra da bu hesabı bir yöntem ile ele geçirip ''Eski hesap, 10 yıllık ve 5 yıllık CS:GO tecrübe jetonu içerir, ilk e-posta adresi teslim edilir, harcama yapılmamış'' vs. gibi sözlerle satmışlar. Hesabı satın alan kişi de cüzdan kodu veya kendi kredi/banka kartı ile harcama yapmış, 19 yıl sonra. Steam destek de bu hesabın satın alındığını anlayıp kilitlediğinde hesabın sahipliğinin kanıtlanması için sizce 19 yıl önce aktifleştirilen CD anahtarını mı sorar yoksa daha dün harcama yapılan kredi kartının bilgisini mi ister?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı