Hesap size mi ait yoksa satın mı aldınız? Genelde bu durum "10 yıllık ve 5 yıllık CS:GO tecrübe jetonum olsun, eski gözükeyim." diyerek eski tarihli Steam hesabı satın alanların başına geliyor. Bu tarz hesaplar bir yöntem ile çalınarak ele geçiriliyor ve öyle satılıyor. Eğer durum buysa yapacak bir şeyiniz yok.
Hesabı deneme amaçlı siz mi geri almaya çalışıyorsunuz yoksa hesabı satan kişi mi geri almış?Anladım.
Geçen bende hesap satın aldım ilk e-mail mi diye hesap kurtarma yaptım ödeme yöntemi kullanılan CD key falan yine istiyorlar.@OMFG EPIC
Siz hesap alim satim isleriyle ugrasiyordunuz hatirladigim kadariyla. Bir konuda Steam Destek ekibinin artik CD anahtarini sormadigini söylemistiniz. Peki sunulan bilgilere ragmen CD anahtarini sormalari normal mi?
Cd anahtarı içeren bie oyun varsa hesapta sorabiliyorlar. Kaydetmedim ama diğer bilgilerim bunlar diyebilirsiniz.@OMFG EPIC
Siz hesap alim satim isleriyle ugrasiyordunuz hatirladigim kadariyla. Bir konuda Steam Destek ekibinin artik CD anahtarini sormadigini söylemistiniz. Peki sunulan bilgilere ragmen CD anahtarini sormalari normal mi?
CD anahtarı içeren bie oyun varsa hesapta sorabiliyorlar. Kaydetmedim ama diğer bilgilerim bunlar diyebilirsiniz.
CD anahtarı içeren bile oyun varsa hesapta sorabiliyorlar. Kaydetmedim ama diğer bilgilerim bunlar diyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.