Steam'de nasıl 3 TL kazanılır?

Bende isterseniz alabilirim Steam'de 16 TL var.

Cok teşekkür ederim ama oyun fiyati artti, yazin Game Pass'den oynariz belki
@Erdembor cok teşekkür ederim ama gerek kalmadı oyun eski fiyatına döndü, yazin belki Game Pass'den girerim(Age of Empires 2 Definitive Edition, klasik versiyon, 7TL olmustu dun bu sabah bir baktim 33TL)
@Acapella1 daha onceden stok yapilan keyler hala aktif ama onlarinda kullanilma ihtimali var, ayrica ben keyi hep Migros'tan aliyordum, kart yok, kalkinca ne yapacagimi bilemedim
@Arrandale0 yaza kadar bekle ve cs den item kas :D tek yolu bu. Malesef bulamadım
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar az önce bayağı uzun bir metin yazdım fakat konu yayınlanmadı, ben forumda durumum olmadığında oyun isteyen olduğunda (şu ana kadar 4 5 kişiye ettim) hediye eden birisiyim fakat şu an durumum yok Steam'deki kartları vesaire satarak 2 tane oyun aldım fakat arkadaşlarım bu oyunu aldı ve oynuyorlar fakat ben oynayamıyorum acaba hazır indirimlerdeyken hediye edebilecek var mı? Bu arada ilk kez konu açan, bir konuya yanıt yazan vesaire birisi değilim yani gelip oyun isteyip gitmiyorum, ayrıca ileride tekrar durumum olduğunda tekrar oyunda hediye ederim. Oyun 15 TL'lik bir oyun, hediye edebilecek var mı acaba?
 
Zamanında böyle bir konu açmıştım ama o zaman nasıl kart satıldığını bilmediğim içindi. Şimdi herkesin neden bu konuyu açtığı sizce de çok belli olmuyor mu? Yine de çok cömert kitleye sahip Technopat.
 
@Quazy benim niyetim satistan kalkan Steam key olmadan Steam'e 3TL atabilirim di hatta 4TL Razer Gold'um oldugunu da yazmistim, Razer sitesinden key almak istediginde ulkeniz icin kulanimda degildir geri bildirimi aldim, buraya bu sekilde baslik atilmasi yerine isteyen bana oyun alabilir mi adi altinda baslik acsa daha iyi olur en azindan konu sahibi sizin dediginiz

Şimdi herkesin neden bu konuyu açtığı sizce de çok belli olmuyor mu?

Lafina alınmaz. Ben bu konuyu iptal oldugunu yazdim ama herkes yazmaya devam ediyor anlamadım,

Tum herkese teşekkür ederim konu iptal, oyun 33TL olmus maalesef :D
 
Birisi gel sana hediye edeyim desin diye yeni nesil dilencilik bana göre bu. CS:GO oyna en basitinden Team Fortress 2 oynasan yine kasarsın. Birisi göndereyim dediğinde "adam be" demenizde ayrı bir iş ben suistimal diyorum bu duruma bu foruma yakışmıyor. Bilmem ne ölücüler diye oluşum var mesela orası ücretsiz içerik hediye promosyon kovalıyor ama böyle yapmıyor.
 
Age of Empires 2 almak istiyorum ama 3TL eksik bilgisayara bu hafta giremiyorum maalesef, eskiden 5, 10TL Steam key ile isi cozerdim ama keyler kalkmis galiba, kartim yok nasıl 3TL kasabilirim? 4TL Razer Gold var bir de Steam'de şu an 4TL var.
Cs go da reko gir ve 4 3 el at item düşer sen de satıp para alırsın Gamma 2 kasası düşerse yaz bana ben sana 5 TL Lil İrem atıp kasayı alırım senden 😉
 
@Efekan_23 konuyu bastan itibaren okudunuzmu bilmiyorum ama konu kapandı(bilgisayarımda performans sorunu oldugu icin CS giremiyorum, konu açmıştım, ayrica bilgisayara giremedigimi yazdim. Konuyu bastan itibaren okursaniz sevinirim. Bu konuyu nasıl kapatabilirim yardimci olursaniz sevinirim.
@HellStalkeR haklisiniz ama ben hediye istemedim o an oyun 7tl gorunce sordum(1gunluk indirim)
Kardesim oyunu alsan ben sana Steam'den 4TL oyun alsam+400gems bir de kart duserse sana atsam olur mu, yakinda Steam fiyat kuru degisecek diye bir soylenti var ve subattan sonra olur gibi belki. Bende oyunu ilk defa 7TL gorunce kacirmak istemiyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı