Steam'de olumsuz olan Türkçe yorumların hepsinde küfür olması

solvadors

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2018
Mesajlar
775
Çözümler
3
Bilmiyorum bu bizim oyuncu toplumuna mı özel bir durum yoksa tüm dünyada böyle mi? Oyun onu sarmamıştır küfür eder, bug vardır ana bacı söver. Çok itici bir şey. Umarım aramızda bu tip kişiler yoktur. Sonra da bizim isteklerimizi dikkate almıyorlar deniliyor. (Please Turkish language vb istekler). Her şeye sövmek nedir yahu?
 
İnceleme yazma konusunda en kötü ülkelerden biriyizdir kesin. Hayır düzgün şekilde, adam akıllı edindiğin tecrübeyi ve oyunla ilgili görüşlerini düzgünce yazsan, birçok kişiye referans olabiliyor. Sonuçta çoğu kimse oyun almadan önce incelemeleri okuyor, en azından ben öyle yapıyorum.
 
Oyun harikadır, müthiş keyif alınmıştır. Server'lar boştur, Türkçe desteği yoktur = Yav sizin ben ...... ta ........ Beyin.dll Eror.
 
Tepki gösterme biçimi, iyi veya kötü olarak değişebilir.Doğru dürüst inceleme yazamıyor,yazanlarınkini de okuyamıyoruz.Biz beğenmediğimiz herhangi bir şeye hakaret yağdırmaya devam ettikçe yapımcılar Türkleri takmaz ve takmadıkları sürece de küfür yağmaya devam eder.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı