Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #1 Ben Steam'de bir oyunu açık bıraksam kart düşer mi? Mesela Stardew Valley'yi açık bırakıp internette dolaşsam kart düşme ihtimali var mı? Veya başka oyunlarda. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2022
Ben Steam'de bir oyunu açık bıraksam kart düşer mi? Mesela Stardew Valley'yi açık bırakıp internette dolaşsam kart düşme ihtimali var mı? Veya başka oyunlarda.
Çözüm 5 5 56153 21 Mayıs 2022 Kart kazanma hakkınız varsa oyunu açık bırakmanız yeterli oluyor. Oynamanıza gerek yok.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2022 #11 Vorfell dedi: Anladım hocam. Ama ben riske girmeyeceğim. Yine de bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Risksiz aslında. Yine de sizin kararınız. İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Anladım hocam. Ama ben riske girmeyeceğim. Yine de bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Risksiz aslında. Yine de sizin kararınız. İyi sosyaller.
celenercin1 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #12 Arkadaşlar böyle Idle Master gibi yazılımlar kullanmayın Steam hesabınıza veda edebilirsiniz ben ettim maalesef. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar böyle Idle Master gibi yazılımlar kullanmayın Steam hesabınıza veda edebilirsiniz ben ettim maalesef.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2022 #13 celenercin1 dedi: Arkadaşlar böyle Idle Master gibi yazılımlar kullanmayın Steam hesabınıza veda edebilirsiniz ben ettim maalesef. Genişletmek için tıkla... VAC banı olan oyunda mı kullandınız? Tam olarak nasıl oldu? Hangi oyundan ban yediniz? Artı 0 Eksi
celenercin1 dedi: Arkadaşlar böyle Idle Master gibi yazılımlar kullanmayın Steam hesabınıza veda edebilirsiniz ben ettim maalesef. Genişletmek için tıkla... VAC banı olan oyunda mı kullandınız? Tam olarak nasıl oldu? Hangi oyundan ban yediniz?
celenercin1 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #14 Hayir hesap çalındı VAC ban olan oynunda kullanmadım zaten kullandığım oyunlar project zombpid Stardew Valley Terraria. Artı 0 Eksi
Hayir hesap çalındı VAC ban olan oynunda kullanmadım zaten kullandığım oyunlar project zombpid Stardew Valley Terraria.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2022 #15 celenercin1 dedi: Hayir hesap çalındı VAC ban olan oynunda kullanmadım zaten kullandığım oyunlar project zombpid Stardew Valley Terraria. Genişletmek için tıkla... Hesabı başka bir şeyden dolayı çaldırmışsınızdır. Ben hala kullanıyorum bir sorun yok. Artı 0 Eksi
celenercin1 dedi: Hayir hesap çalındı VAC ban olan oynunda kullanmadım zaten kullandığım oyunlar project zombpid Stardew Valley Terraria. Genişletmek için tıkla... Hesabı başka bir şeyden dolayı çaldırmışsınızdır. Ben hala kullanıyorum bir sorun yok.