Steam'de oyun indirilmiyor

Taha288284828

Hectopat
Daha fazla  
Dün shark 7A sistemini aldım SSD'min tam adı Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s NVMe PCI-e 4.0 M.2 gen4 SSD SNV3S/1000G sorunumu özetlemek gerekirse Steam harici hiçbir indirmede sıkıntı yaşamıyorum. Fakat Steam'de oyun indirirken bir süre sıkıntısız hızlı hızlı indiriyor fakat bir yerde tıkanıp hiç ilerlememeye daha sonrasında error vermeye başlıyor. Steam'i kapatıp tekrar açtıgımda belli bir süre daha kaldıgı yerden devam ediyor PC'yi oyun indirmek için açık bırakamıyorum sürekli başında olmam gerekiyor. Crystalkdiskmark testini yaptım fakat bir sorun çıkmadı daha 1 günlük sistemde neden böyle bir sorun yaşıyorum nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağ olun.

Bilgisayarı yeniden başlatın. Ardından Windows - Ayarlar - Ağ ve İnternet bölümüne gidin. Ara Sunucu bölümüne gidip Ayarları Otomatik Olarak Algıla seçeneğini Açık durumdan Kapalıya getirip yeniden başlatın. Bu şekilde tekrar Steam den indirme yapmayı deneyebilirsin.

Bilgisayarı yeniden başlatın. Ardından Windows - Ayarlar - Ağ ve İnternet bölümüne gidin. Ara Sunucu bölümüne gidip Ayarları Otomatik Olarak Algıla seçeneğini Açık durumdan Kapalıya getirip yeniden başlatın. Bu şekilde tekrar Steam'den indirme yapmayı deneyebilirsin.

Sonuç aynı hocam

Steam i yönetici olarak çalıştırabilirsin sonra Steam, Ayarlar - İndirmeler - İndirme Bölgesini farklı bölgeler seçip deneyebilirsin. İndirme Önbelliği Temizlemeyi kullanıp deneyebilirsin. Aklıma başka bir yöntem gelmiyor hocam.

Steam'i yönetici olarak çalıştırabilirsin sonra Steam, Ayarlar - İndirmeler - İndirme Bölgesini farklı bölgeler seçip deneyebilirsin. İndirme Önbelliği Temizlemeyi kullanıp deneyebilirsin. Aklıma başka bir yöntem gelmiyor hocam.

Hepsini denedim olmadı sağ olun yine de

1725489830864.png

SSD ve interneti takip ettim 2 side bir anda sıfırlanıyor ama ilk internet gitti

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı