Steamde Paypal ile ödeme seçeneği

murat_02

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D Anakart: MSI B450 M2 PRO GPU: ASUS ROG STRİX RTX 2080 8GB RAM: 16 Gb (8x2) Corsair Vengeance 3200 MHZ KASA+PSU: Corsair 300R - 600+80 Watt SSD: MLD M300 1 TB M2 SSD.
Arkadaşlar steamden oyun almak istiyorum, lakin Paypal ile ödeme seçeneğini göremedim. Bende kartım iş bankasından olduğu için iş bankası seçeneğini işaretledim. İşlemin üzerinden 10 saat geçti ama hala ödeme işleminiz devam ediyor gibisinden bir ibare görüyorum. Var mı yardımcı olabilecek?

Buyrun, şu an denedim gene aynı şeyi diyor. Galiba para çekilmedi emin değilim.

as.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ödeme yaparken sizi işleminizi farklı bir site üzerinden yapmanız için yönlendirdi mi? Zaten yönlendirdiyse orada bu yolla yapılan ödemeler gecikmeli olacaktır diye uyarıyor gecikme o yüzdendir. Bu arada doğru artık paypal yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ödeme yaparken sizi işleminizi farklı bir site üzerinden yapmanız için yönlendirdi mi? Zaten yönlendirdiyse orada bu yolla yapılan ödemeler gecikmeli olacaktır diye uyarıyor gecikme o yüzdendir. Bu arada doğru artık paypal yok.
Evet başka bir siteye yönlendirdi, bir kaç gün sürebileceği yazıyordu. Gerçekten o kadar sürmez diye düşünmüştüm. Halen aynı durum düzelmiş değil. Eğer her oyun aldığımda böyle 2 3 gün bekleticekse steamden alış veriş yapmam.

Güncel. Halen oyunu yükleyemiyorum, aynı sorum devam etmekte. Şayet para çekildiyse steame ticket veya para iadesi isteyeceğim. O kadar steamden oyun alan arkadaş var kimsenin başına gelmedi mi böyle bir şey?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı