Steam'de Rainbow Six: Siege indirime girer mi?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Steam için soruyorum. Şu an 7 dolarım var. Sizce R6 indirime girer mi girerse ne kadar düşer?

25 Ekim tarihinden sonra olacak bir indirimde tahminen girer. Ana paketi 6.39 dolara düşüyor.
1729428020209.png

Bu iddiamı yoksa Steam'in açıkladığı bir şey mi? Ya da sızıntı mı?
Önceki indirimlere bakmış arkadaş. Steamdb üzerinden bakabilirsiniz siz de. Ama bence Epic üzerinden almanız daha mantıklı. 100₺den daha ucuza düşüyordu hatırladığım kadarıyla.

Önceki indirimlere bakmış arkadaş. SteamDB üzerinden bakabilirsiniz siz de. Ama bence Epic üzerinden almanız daha mantıklı. 100₺den daha ucuza düşüyordu hatırladığım kadarıyla.

Hocam Steam'e para yatıdım. Tek çare Steam'den alacağım.

Hocam Steam'e para yatırdım. Tek çare Steam'den alacağım.
Steam'den almanız mantıklı. Steam'den almıyorsanız, Ubisoft'tan alın. Tabii sizin bileceğiniz iş.

İddia dediğiniz konu nedir? 25 Ekim'den sonrası muhabbeti Steam'in politikası.

Bu politikayı bilmiyordum. Yani demek istediğim, bazıları kafadan sallayarak "indirime girer", yani hep ihtimal üzerine konuşuyorlar. Bu politikayı bilmiyordum. Teşekkürler.

@Mhg3436, "indirime girer" gibi şeyler tahmin oluyor genellikle. SteamDB sayfasından geçmiş indirimlere bakıp tahmin yürütülüyor. 1 ay içindeki muhabbet farklı sadece.
Örnek olarak Rainbow Six Siege oyunun indirim geçmişi. Her ay indirime girmiş 1 yıl içinde.
1729428639388.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı