Steam'de takas yapmak güvenilir mi?

Selam. Benden bir arkadaşım benim envanterimden birkaç eşya, skin, kozmetik falan istedi. Ben de bir ara bakarız, gönderirim dedim ama hala göndermedim :D Yani aslında hesabımın çalınmasından korkuyorum. Böyle çok oluyormuş galiba. Yani Steam'den arkadaşla takas yapsam eşyaları hediye olarak göndersem bir sorun olur mu, hesabım veya envanterim çalınır mı?

Öyle bir şey kesinlikle mümkün değil çok oluyormuş dediniz olaylar tamamen yalandır veya adam bilerek kazıklanmış olayı ise çalındı diye anlatmıştır Steam'de böyle bir şey mümkün değil rahat olun.

Selam. Benden bir arkadaşım benim envanterimden birkaç eşya, skin, kozmetik falan istedi. Ben de bir ara bakarız, gönderirim dedim ama hala göndermedim :D yani aslında hesabımın çalınmasından korkuyorum. Böyle çok oluyormuş galiba. Yani Steam'den arkadaşla takas yapsam eşyaları hediye olarak göndersem bir sorun olur mu, hesabım veya envanterim çalınır mı?

Gönderdiğin eşyaların göndermek istediklerin olduğuna emin ol bazı dikkatsiz insanlar bıçaklarını falan bu şekilde takasda kaybedebiliyor.3.parti siteler Steam hesabında giriş yapıyorsan genelde CS:GO bet siteleri API Key'ini çalıp sana takas teklifi gönderebiliyorlar onlarada dikkat et ve böyle sitelere giriş yapıyorsan ayda yılda API Key'ini sıfırla.

Hayır öyle bir şey olmaz, gönderebilirsiniz.
Tabii ki güvenilir.
Hayır, çalınma gibi bir durum olmaz. Rahatlıkla gönderebilirsin.
Öyle bir şey kesinlikle mümkün değil çok oluyormuş dediniz olaylar tamamen yalandır veya adam bilerek kazıklanmış olayı ise çalındı diye anlatmıştır Steam'de böyle bir şey mümkün değil rahat olun.
Gönderdiğin eşyaların göndermek istediklerin olduğuna emin ol bazı dikkatsiz insanlar bıçaklarını falan bu şekilde takasda kaybedebiliyor.3.parti siteler Steam hesabında giriş yapıyorsan genelde CS:GO bet siteleri API Key'ini çalıp sana takas teklifi gönderebiliyorlar onlarada dikkat et ve böyle sitelere giriş yapıyorsan ayda yılda API Key'ini sıfırla.
Çok teşekkürler.
Hocam API Key ime baktım ama böyle yazıyordu:
Yeni bir Steam Web API Anahtarı için kayıt ol
Steam Web API Anahtarı için kayıt yaptırarak kendi web sayfanızdan Steam özelliklerine erişebilirsiniz.

yani sanırım Key'im yok galiba? Ve hocam bu Key tam olarak ne işe yarıyor? Yani Steam de takas yaparken de sıfırlamam gerekli mi? Sıfırlamanın ne gibi etkileri olur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı