emirekrem41 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Steam de oynama saatimi arttırmak için oyunu arkaplana açıp bilgisayarı uyku moduna alsam oynama sürem artar mı?
Merhaba. Steam de oynama saatimi arttırmak için oyunu arkaplana açıp bilgisayarı uyku moduna alsam oynama sürem artar mı?
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.266 Çözümler 5 17 Mayıs 2021 #11 Reis_Ndombele dedi: Adam soru sormuş. Bir şey kazanıp kazanmaması seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Benim ne yazdığım da seni. Artı 0 Eksi
Reis_Ndombele dedi: Adam soru sormuş. Bir şey kazanıp kazanmaması seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Benim ne yazdığım da seni.
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #12 metozik dedi: Cevap verdiğin adam da soru sormuş, cevap vermek de sana düşmez. Genişletmek için tıkla... Adam soru sormamış laf çakmış. Neyse, ben kime ne anlatıyorsam. Artı 0 Eksi
metozik dedi: Cevap verdiğin adam da soru sormuş, cevap vermek de sana düşmez. Genişletmek için tıkla... Adam soru sormamış laf çakmış. Neyse, ben kime ne anlatıyorsam.